Store Bergans G14-lag var knust etter exiten i Dana Cup sist uke. Der vant de 64-delsfinalen, men ble like etter fradømt seieren. Årsak: Motstanderlaget mente de brukte en spiller i straffesparkkonkurransen som ikke skulle vært på banen. Store Bergan-ledelsen er klare på at dette på ingen måte stemmer.

De kommer ikke til å gi seg i denne saken, selv om Dana Cup er over.

– Vi er opptatt av fair play, og ønsker ikke at det skal stå i resultatene at vi har jukset, for det har vi ikke gjort, sier lagleder Gylve Setlo.

Møter mesterne i Sandefjord

Den skuffede gjengen gjorde det beste ut av sine siste dager i Hjørring, gjestet badeland og fulgte andre fotballag i aksjon, deriblant Pequeninos.

Brasilianerne gikk seirende ut av turneringen, på samme måte som de tidligere i sommer vant Helsinki Cup og Gothia Cup. Nå er de på plass i Norway Cup. Deretter setter de kursen mot Sandefjord.

Her skal de tradisjonen tro delta i Sandar Cup, men før den tid skal de møte Store Bergans G14 til treningskamp.

Det har Roar Stentun, mannen som følger opp brasilianerne når de er i Sandefjord - på 17. året - sørget for.

– Jeg tror SBI-guttene ser fram til dette. De er gode og hadde nok hevdet seg bra i Dana Cup om de hadde fått muligheten, sier Stentun.

Han ser fram til treningskampen tirsdag klokka 17.30.

– Gleder seg vanvittig

– Dette blir storveis og spillerne gleder seg vanvittig mye. Men det er med litt skrekkblandet fryd, for de har selv sett hvor gode Pequeninos er, sier Setlo.

Han mener SBI kan matche brasilianerne kollektivt, men Pequeninos har enkeltspillere han trekker fram som «helt rå».

– Det er et lag med en helt annen spillestil, så dette blir spennende. Vi tviler på at vi kan slå brasilianerne, men guttene vil bite godt fra seg og på den måten vise at de hadde fortjent å gå lenger i Dana Cup, sier han.

Etter treningskampen tirsdag kveld, skal begge lag møtes til grillkveld.

Både Pequeninos og Store Bergan skal være med i Sandar Cup helgen etter kampen. Utifra oppsettet kan de tidligst møtes i en semifinale.