Løke langer ut mot landslagssjefen

KRITISK: Frank Løke kommer med kraftige skyts mot Norges landslagstrener, Thorir Hergeirsson.

KRITISK: Frank Løke kommer med kraftige skyts mot Norges landslagstrener, Thorir Hergeirsson. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den tidligere håndballstjernen Frank Løke mener Thorir Hergeirsson bommet grovt på taktikken da Heidi Løke og Norge tapte VM-finalen mot Frankrike søndag kveld.

DEL

37-åringen mener Norge tapte kampen på benken, og skrev blant annet følgende om Norges islandske landslagssjef Hergeirsson i et Facebook-innlegg søndag kveld:

– Dessverre, Thorir, i denne kampen ble ditt ferdighetsnivå gjennomskuet. Eller mener du at det ferdighetsnivået til de engasjerte foreldrene som har ansvaret for backene våre ikke treffer? Jentene kjempet og ga alt på en dag da benken feilet, skriver Løke.

Hergeirsson ble konfrontert med kritikken fra Løke av VG, men ville ikke si stort.

Jeg har ingen kommentar, annet enn at du kan hilse Frank Løke og si god jul og lykke til med sitt.

LES OGSÅ: Fire viktige poeng for Tjølling

(Saken fortsetter under bildet)

SATSER LØPING: Frank Løke har lagt håndballen på hylla og satser på løping. Her med Andreas Haraldsen og Odd Ivar Solvold.

SATSER LØPING: Frank Løke har lagt håndballen på hylla og satser på løping. Her med Andreas Haraldsen og Odd Ivar Solvold. Foto:

– Hvor var grepene?

Her er Facebook-kritikken fra Løke:

«Denne kampen ble tapt på benken, Thorir. Hva med å bytte ut spillere som ikke fungerer?? Bommer du seks på rad pluss flere tekniske feil så må du ta grep??? Hvor er taktikken??? Hva med å kjøre noen systemer som inkluderer mer spill ut på kant og inn på strek?? Hva med å spille med det beste laget??

Ikke din feil at et slips hengende i tverrliggeren hadde reddet mer enn keeperne våre, men hvor var grepene og de klare meldingene når vi trengte det. Dessverre, Thorir, i denne kampen ble ditt ferdighetsnivå gjennomskuet.      

Eller mener du at det er ferdighetsnivået til de engasjerte foreldrene som har ansvaret for at backene våre ikke treffer? Jentene kjempet og ga alt på en dag da benken feilet.»

LES OGSÅ: Tre på rad for Sandefjord Håndball: – Det har gått bedre enn jeg hadde trodd

«Pressemelding» fra Hergeirsson

Mandag morgen kom Løke med et nytt innlegg mot Hergeirsson, dog denne gang gjennom et spøkefullt Facebook-innlegg, der han later som han har skrevet en pressemelding sammen med Hergeirsson, og blant annet skriver følgende:

«Skylden for at jeg ikke tok med Linn Jørum Sulland til VM og at Heidi burde ha spilt mer, gir jeg til Mia. Hun ville ikke at en med finere hårsveis enn henne skulle være med. Dessuten var det ikke plass i bussen til Linn uansett. Vi hadde allerede reservert plass til 28 personer i støtteapparatet, pluss 14 spillere. Det er også uaktuelt for meg å sitte ved siden av noen.»

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags