Gå til sidens hovedinnhold

Heidi Løke signerte for Storhamar

Artikkelen er over 4 år gammel

Heidi Løke vil fortsette håndballkarrieren i Storhamar og blir klubbvenninne med søsteren Lise. Kontrakten signerte hun i pausen mot Larvik onsdag.

Heidi Løke er gravid og spilte ikke for Norge under EM i desember. Kontrakten hennes med ungarske Györ går ut etter sesongen, og hun valgte å flytte hjem til Sandefjord.

– Nå går jeg inn i familiebedriften. Jeg gleder meg veldig til det. Jeg føler at det er riktig. Klubben har store ambisjoner, og det var viktig for meg, sier hun til TV 2.

Kontrakten undertegnet hun til stor jubel fra 1744 tilskuere ute på parketten i pausen av eliteseriekampen mellom Storhamar og serieleder Larvik.

Med den meritterte strekspilleren på tribunen yppet vertene seg, ledet 5-1 og hadde 12-12 halvveis før Larvik til slutt vant 26-23.

Gleder seg

– Jeg gleder meg veldig til å komme hit og spille. Jeg liker måten Storhamar spiller på, og jeg har hørt mye positivt om klubben og supporterne, sa Løke ifølge Hamar Arbeiderblad over høyttaleranlegget.

Storhamar trenes av Arne Senstad, som er samboer med Heidis lillesøster Lise.

Heidi Løke skal fortsatt bo i Sandefjord og pendle til mjøsbyen.

– Jeg har Alexander som går på skole i Sandefjord, og mannen min jobber i Oslo. Så det blir pendling på oss begge, men lillegutten blir med meg opp, sier hun.

LES MER: Nå vil hun bli værende for godt

Hun er blitt enig om en toårskontrakt med Storhamar og satser på å være spilleklar til seriestarten neste sesong.

–  Sportslig veldig bra

– Vi er veldig glade for dette her. Vi har finansiert avtalene med Heidi Løken utenfor alle andre budsjetter. Sportslig er dette veldig bra. Ikke bare for laget, men det vil også virke som en magnet på andre som vil spille sammen med henne, sier Øystein Holtet i Storhamar til Hamar Arbeiderblad.

LES OGSÅ: To nye LHK-år også for «Linka»

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.