I dag spiller Amanda for et nytt gull

NM-kamp: Amanda Kurtovic gleder seg til dagens NM-finale i Oslo Spektrum.

NM-kamp: Amanda Kurtovic gleder seg til dagens NM-finale i Oslo Spektrum. Foto:

Etter en travel førjulstid med landslaget, har Amanda Kurtovic ladet batteriene sammen med familien. I dag er det en ny gullkamp for Sandefjord-jenta. Hun spiller NM-finale i Oslo Spektrum.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Larvik Håndballklubb møter Tertnes til kampen om NM-gull torsdag kveld, og for Amanda Kurtovic og to av hennes lagvenninner blir det den andre gullkampen på svært kort tid.

Kurtovic, Marit Malm Frafjord og Sanna Solberg bidro som kjent til at Norge tok EM-gull i Sverige like før jul, og det var en sliten tropp som satte kursen hjemover.

For Amanda Kurtovic har det blitt noen rolige dager i etterkant av mesterskapet.

– Jeg har kost meg med familien og ladet batteriene etter EM. Det har blitt fine dager med julefeiring, og jeg har ikke tenkt på håndball i det hele tatt. Det er viktig å gjøre helt andre ting, og få energien tilbake etter et tøft mesterskap, sa Kurtovic til Østlandsposten tidligere denne uka.

Men at hun nå er cupfinaleklar, er det ingen tvil om. Kurtovic vil kjempe for en ny tittel med lagvenninnene i LHK.

– En cupfinale er alltid morsom, og de lever sitt eget liv. Vi må omstille oss til denne kampen, og det er alltid litt usikkert hvordan vi står etter så mange uker uten trening med resten av laget. Fungerer vi slik vi gjorde før landslagspausen, er det ingen ting som kan stoppe oss, sier hun.

Oppgjøret mellom LHK starter klokka 16.

Artikkeltags