Knuste Follo i Runarhallen

SCORET SEKS: Espen T. Røhmer ble Runars toppscorer med seks mål. Hele fem av dem kom i første omgang, og var i stor grad med på å sikre Runar ledelsen gjennom det meste av kampen.

SCORET SEKS: Espen T. Røhmer ble Runars toppscorer med seks mål. Hele fem av dem kom i første omgang, og var i stor grad med på å sikre Runar ledelsen gjennom det meste av kampen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Det var godt å få en skikkelig seier etter to tap i forrige sesong, sa en fornøyd Runar-trener Sjur Tollefsen etter kampen. Men jeg synes det unge Follo-mannskapet skal ha ros for ikke å gi opp.

DEL

– Vi visste at vi ville møte et offensivt forsvar, og det syntes jeg vi løste godt før pause, sa Sjur Tollefsen, som var veldig godt fornøyd med at guttene bare slapp inn syv mål for pause. Bakerst har vi divisjonens klart beste målvakt i Joachim S. Christensen som hadde en redningsprosent på over 50, og da er det ikke lett for andre lag å slå oss.

– Godt var det også at våre tre nærmeste konkurrenter avga poeng i helgen, og når vi nå har spilt ni kamper ligger vi fire poeng foran Nærbø på andre plass og seks poeng foran Sandefjord Håndball og Viking på de neste plassene, fortsatte Sjur Tollefsen, som nå ser fram til hjemmekampen mot Haugaland på søndag.

Litt ujevnt før pause

Gjestene fra Follo gikk hardt ut, og var i føringen det første kvarteret. Framover tok det litt lang tid før Runar klarte å løse utfordringen med Follos offensive forsvar, men etter hvert ville Espen T. Røhmer vise Follo-spillerne at han er blitt en bedre spiler siden har spilte på Follo med å score fem av Runars mål før pause.

Bakerst tok etter hvert banens beste spiller, Joachim C. Christensen lurven av gjestene fra Ski ved å varte opp med den ene flotte redningen etter den andre. I slutten av omgangen klaffet det mer for Runar, og unge Carl Henrik F. Jacobsen markerte seg med to fine mål fra venstrekanten.

(Saken fortsetter under bildet.)

RUNARS BESTE: Keeper Joachim C. Christensen storspilte til tider, og ble hjemmelagets beste mot Follo. Her redder han en straffe.

RUNARS BESTE: Keeper Joachim C. Christensen storspilte til tider, og ble hjemmelagets beste mot Follo. Her redder han en straffe. Foto:

Les også: – Vi har fått inn en bra kultur

Hevet seg framover i andre omgang

Angrepsspillet til Runar hevet seg etter pause, og spesielt Marius Klevstad og Thorgrimur S. Olafsson klarte å innstille skuddarmen, slik at Follos målvakt gang på gang måte plukke ballen ut av nettet. I slutten av omgangen forsøkte Follo seg med to og tre merker, og da viste både Kristian Søraker og Espen T. Røhmer at de har fart i beina.

Kampfakta Runar - Follo

Runarhallen.

Menn 1. divisjon.

Runar – Follo 25-16 (12-7)

Runar: Joachim S. Christensen, Tobias Glemming 1, Karsten S. Enoksen 2, Espen T. Røhmer 6 (1), Håkon L. Sletsjøe, Mihael Gorensek 1, André Christiansen 2, Marius Klevstad 4, Carl Henrik F. Jacobsen 3, Herman Gjekstad, Thorgrimur S. Olafsson 3, Kristian Søraker 3.

Toppscorer Follo: Sander Smestad 4.

Utvisninger: Runar 1x2 min., Follo 3x2 min.

Tilskuere: 336

FORNØYDE: Runars spillere var selvfølgelig veldig fornøyde med resultatet da dommeren blåste av kampen.

FORNØYDE: Runars spillere var selvfølgelig veldig fornøyde med resultatet da dommeren blåste av kampen. Foto:

Les også: Ny smell for Sandefjord Håndball: – Veldig, veldig skuffende

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken