Gå til sidens hovedinnhold

Runar-gutta herjet med Haslum: – En helt grei match

Artikkelen er over 3 år gammel

Runar-trener Sjur Tollefsen var litt nervøs for at spillerne skulle gå på en blemme mot tabelljumboen Haslum. Det hadde han ingen grunn til.

Haukerød-laget hadde nemlig full kontroll i nesten samtlige 60 minutter, og vant til slutt fullt fortjent 37–24.

Dermed beholder de serieledelsen, mens Haslum blir værende på motsatt ende av tabellen.

– Jeg var litt nervøs før den kampen her, men gutta gjorde jobben i dag, og det var utrolig viktig at det aldri var noen tvil, sier Tollefsen.

DETTE SKREV VI FØR KAMPEN: – Helt uaktuelt å gi noe ved dørene når vi møter Haslum

– Mye bom

Forrige sesong gikk nemlig Runar-herrene på flere poengtap mot de antatt svakere lagene. Det vil Tollefsen & co for all del unngå denne sesongen, og onsdag var det lett å se at spillerne tok motstanderen på alvor.

Bærumslaget ledet 2–1 etter drøyt to minutters spill, men derfra og ut handlet det meste om Runar. Midtveis i førsteomgang ledet de hvitkledde med fire mål, og til pause sto det 18–11.

(Saken fortsetter under bildet)

 

LES OGSÅ: Gunnar Pettersen: – Jeg har aldri trent et lag som er så lite endringsvillige som disse

I andre omgang var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne. Etter en solid gjennomføring kunne opprykksfavorittene til slutt gå i garderoben med en 13-målsseier.

– Jeg synes vi gjør en grei match. Uttellingsprosenten vår er ikke allverdens, selv om vi scorer veldig mange mål. Det var mye bom i dag. Til pause kunne vi fint hatt ti mål til, og i hvert fall fem eller seks til i andre omgang, mener Tollefsen.

– Det er de marginene og den nøyaktigheten vi trenger når vi skal møte bedre lag enn Haslum, så vi må jobbe med avslutningene. Men for all del, det står 37–24 på tavla, tilføyer treneren.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Rullerte på laget

Nok en gang viste den danske keeperen Joachim Søholm Christensen seg frem med flere gode redninger. I angrep var spesielt Karsten Enoksen og Kennie Boysen toneangivende, med henholdsvis syv og ti mål.

Førstnevnte ble også kåret til vertenes beste spiller.

– Karsten gjør en utrolig god jobb. Det var ikke ufortjent at han fikk prisen i dag. En av tingene unggutta må jobbe med er å holde seg stabilt oppe. Nå har han prestert godt i to kamper på rad, og så får vi jobbe videre med det.

(Saken fortsetter under bildet)

Utover i andre omgang var det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli, og Tollefsen benyttet dermed muligheten til å rokere på laget.

– Det viktigste i kveld var at vi fikk rullert på laget. Vi har ikke verdens bredeste tropp, og har noen spillere som spiller litt mer enn andre. Da synes jeg det er viktig at de som kommer inn tar vare på sjansen, og det gjorde de brukbart i dag.

Med tre strake seiere har Haukerød-laget fått en perfekt start på sesongen. Nå venter det ti dager med kampfri, før opprykksrivalene St. Hallvard og Sandefjord Håndball står for tur 7. og 11. oktober.

– Nå blir det egentlig bare å trene fremover, og så blir det full fokus på St. Hallvard. Lokalderbyer lever sitt eget liv, men først er det St. Hallvard. Det blir spennende fremover, sier Sjur Tollefsen. 

Kampfakta

Runar - Haslum

37-24 (18-11)

1. divisjon herrer

Runarhallen

Tilskuere: 294

Runar: Mathias Risøy, Lars Bredholt, Karsten Enoksen 7, Espen Røhmer 4, Håkon L. Sletsjøe 3, Carl Henrik F. Jacobsen 1, Joachim Søholm Christensen, André Christiansen, Marius Klevstad 4, Sondre Andresen, Herman Gjekstad 3, Kennie Boysen 10, Tobias Glemming 1, Kristian Søraker 4 og Ulrik Dreyer Liseth.

Toppscorer Haslum: Edvard Bjerkengen Sandvik, 6 mål.

Utvisninger: Runar 3x2min, Haslum 1x2min.

Dommere: Erik Abrahamsen og Mads Olaisen Myhrstad.

LES MER OM HÅNDBALL:

– Må skjerpe forsvarsspillet

Runars J18 vant serieåpningen

Løke toppscorer for Storhamar i seriecomebacket

– Må bare innse at Runar var bedre

– Jeg har mye å bevise

Simen overrasket alle – tilbake på rekordtid

Over halve stallen til Gunnar Pettersen er tenåringer: – Vi må satse på våre egne

Tre travle menn børster støvet av gammelt vennskap 

Kommentarer til denne saken