Se idrettsgallaen direkte her

JUBELKVELD: Lørdag kveld samles Vestfold-idretten til fest i Oseberg kulturhus. Hvem som stikker av med prisene kan du se direkte på tb.no. I fjor fikk Re-mila prisen for årets arrangement.

JUBELKVELD: Lørdag kveld samles Vestfold-idretten til fest i Oseberg kulturhus. Hvem som stikker av med prisene kan du se direkte på tb.no. I fjor fikk Re-mila prisen for årets arrangement. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag kveld skal de beste idrettsutøverne i Vestfold hylles. Gallaen i Oseberg kulturhus ser du direkte her.

DEL

(Tønsbergs Blad) Opptil 500 feststemte idrettsfolk er samlet i kulturhussalen for å overvære tidenes første idrettsgalla i Vestfold. Er du ikke invitert? Fortvil ikke. Hele festen overføres direkte her.

Vi klemmer nemlig til med direktesending her fra klokken 19.45 lørdag kveld.

Tre kameraer skal sørge for at seerne ikke går glipp av en prisvinner eller takketale.

– Detaljene begynner å falle på plass og vi kan garantere et flott show med mange spennende innslag og prominente gjester, sier prosjektleder Nick Sandberg i Vestfold Idrettsgalla 2017.

LES OGSÅ: Disse er nominert til idrettsgallaen

– Full sal

FESTKLAR: Nick Sandberg er prosjektleder for idrettsgallaen i Vestfold. Han sier det blir fullt hus i salen lørdag kveld.

FESTKLAR: Nick Sandberg er prosjektleder for idrettsgallaen i Vestfold. Han sier det blir fullt hus i salen lørdag kveld. Foto:

Etter to år med en ren Tønsberg-galla er arrangementet i år utvidet til å gjelde hele fylket. Nick Sandberg mener det var et riktig valg å samle hele idrettsfamilien i Vestfold.

– Idrettsrådene har vist et kjempestort engasjement for gallaen. Påmeldingene har strømmet på. Det blir fullsatt i salen, sier Sandberg.

Kveldens programledere er Tom A. Gjermundsen og «The Stig». Og som tidligere har idrettsgallaen et samarbeid med Ungdommens kulturmønstring.

– Det betyr at det i hovedsak er unge, lokale talenter som underholder, sier Nick Sandberg og forteller at det er duket for flere overraskelser fra scenen.

LES OGSÅ: Idrettsgallaens juryleder går av i protest: – Det har vært et surrete opplegg fra begynnelse til slutt 

Dette er prisene

Høydepunktet er likevel idrettsprisene. En jury bestående av Ann-Kristin Aanstad (Larvik og Lardal), Ruth Klaveness (Sandefjord), Taran Abrahamsen (Tønsberg og Re), Lasse Andreassen (Horten), Gro Gulliksen (Nøtterøy og Tjøme), Hilde Næss (Holmestrand, Hof, Sande og Svelvik) og juryleder Pål Hansen skal peke ut vinnerne blant de mange nominerte. Prisene som skal deles ut er:

Årets ildsjel, Årets lag, Årets trener, Årets funksjonshemmede utøver, Årets kvinnelige utøver, Årets mannlige utøver, Årets unge idrettsutøver, Årets breddearrangement, Årets elitearrangement og Årets idrettsanlegg.

Dessuten skal vinneren av «Folkets idrettsutøver» avsløres, etter at leserne har stemt på via Amedias nettaviser i Vestfold.

Idrettsgallaen er et samarbeid mellom en rekke aktører i Vestfold. Arrangøren har fått økonomisk støtte fra både Vestfold fylkeskommune, Tønsberg kommune, Vestfold Toppidrett og Vestfold Idrettskrets.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags