- Ingen tvil om hvem som har presset! SH-Veierød om kvaliken mot Runar

Emil Sundfær Johnsen fyrer løs mot Nøtterøy. I Bodø var han en forsvarsbauta, og samtidig ble det tre flotte mål på bodøværingen.

Emil Sundfær Johnsen fyrer løs mot Nøtterøy. I Bodø var han en forsvarsbauta, og samtidig ble det tre flotte mål på bodøværingen. Foto:

Av
DEL

Innsendt - Best av tre mot Runar, bedre kan det ikke bli! Det er i hvert fall ikke noen tvil om hvem som har presset på seg, sier SH-trener Einar Veierød etter onsdagens solide 27-15 seier over Bodø i Bodø Spektrum.

Tomme tribuner så ikke ut til å bekymre gjestene, som tok tak fra start, ledet 8-1 da det var spilt 18 minutter, holdt unna med 15-7 til pause og økte ledelsen med ytterligere fire mål i den andre omgangen.

- Til å ha såpass overtak ble det skåret litt lite mål, men Bodø spilte ekstremt lange angrep. De fikk varsel om passivt spill i nesten hvert eneste angrep, og da blir det jo ikke så mange sjansene på oss heller, sier Einar Veierød.

Hamborg og Johnsen

Han var meget godt fornøyd etter Bodø-kampen. Først og fremst fordi de klarte å holde fokus, ikke bli preget av alvoret og levere god håndball. Men selvsagt også med enkeltspillere, denne gang i første rekke keeper Tarjei Hamborg, med en redningsprosent på over 50, og bodøværingen Emil Sundfær Johnsen, som på sin gamle hjemmebane nesten hadde like mange forsvarsblokker som Tarjei hadde redninger.

- Emil sto som en bauta i forsvar, skryter Veierød.

Roer ned litt nå

SH dro til Nordland for å hente de to poengene de trengte for å berge kvalifiseringsplassen. Nå kan de roe ned, forberede seg på kampene mot Runar og bruke sesongavslutningen mot Viking TIF neste lørdag – hvis den kampen blir spilt – til å teste ut det de måtte ha behov for å teste.

- Vi roer litt ned nå, i hvert fall. Vi har noen kropper som trenger hvile, og det skal de få. Men ingen vet vel akkurat nå hvordan det blir med disse kvalifiseringskampene, om de i det hele tatt blir spilt og hva som eventuelt skjer hvis de ikke avvikles. Da kan forbundet se på tabellene, da ser de fort at vi har flere poeng enn Runar, så da rykker vel vi opp og de ned, da, sier en smilende Einar Veierød.

SB gjør oppmerksom på at dette er en innsendt artikkel, signert daglig leder i Sandefjord Håndball, Kjell-Gunnar Dahle.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags