"Litt trist å forlate Sandefjord"

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Espen Bugge Pettersen var lørdag på vei til Bergen for å spille for Molde.

DEL

Dette blir en hektisk uke. Det kommer til å gå slag i slag, sier Bugge Pettersen, som signerte for Molde i Drammen sent fredag kveld.

Moldes trener Kjell Jonevretsier til Romsdals Budstikke at de har fått en av landfets beste keepere. Se video-intervju med Jonevret på rbnett.no


Han synes det hadde vært ålreit med en treningsøkt eller to sammen med det nye laget før kampen mot Brann søndag, men tror det vil gå fint.
– Jeg vet hva de står for. Nå skal vi knytte bånd og bli trygge på hverandre. Jeg tror det vil løse seg fort, sier Espen Bugge Pettersen.

Trist å dra


Han har ennå ikke avgjort når han flytter til Molde, og når familien kommer etter.
– Det er litt trist å forlate Sandefjord Fotball. Men sånn er det. Når man er fotballspiller, er man en vare i den forstand, sier Bugge.

Les om Bugges hensikter med overgangen til Molde i Sandefjords Blads papirutgave mandag.ettersen er klar for Molde, og spiller for sin nye arbeidsgiver allerede imorgen.

Bugge Pettersen skal stå i mål for Molde mot Brann søndag, heter det i en pressemelding fra Sandefjord Fotball. Joacim Lund Heier blir SFs førstemålvakt.

    I en presemelding fra SF står det:

Espen Bugge Pettersen kom til SF i 2002 og har de siste sesonger vært en bauta som bakerste mann. Han har fremstått som en kontinuitetsbærer i de ni sesongene han har vært her og har opptrådt meget lojalt ovenfor klubben og dens supportere. Espen har opplevd stort sett det meste i SF's historie - dette gjelder alt fra trenerskifter, cupfinale, nedrykk og opprykk.

I utgangspunktet ønsket ikke SF å gi slipp på sin solide landslagskeeper, men da Molde FK kom et akseptabelt økonomisk tilbud ønsket vi heller ikke å stå i veien for Espens eget ønske om et klubbytte. Espen ønsket nå noen nye utfordringer og alle i SF ønsker han selvsagt lykke til videre i karrieren. Samtidig takker vi han for uvurderlig innsats over tid og utallige stolte øyeblikk.

Joacim Lund Heier vil nå vokte SF's mål fremover. Vi har for søndagens bortekamp mot Viking FK i tillegg fått dispensasjon til å hente opp vår lovende juniorkeeper Stian Antonsen til en plass på innbytterbenken.

Partene er enige om å ikke offentligjøre detaljene i overgangsavtalen.

Ifølge hjemmesiden til Molde FK har Espen Bugge Pettersens signert for 3,5 år.

Se bilde av Bugge som skriver under

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags