Mye vind og tøffe forhold for seilerne ute i fjorden

Av

I helgen arrangerte Sandefjord Seilforening Norgescup i Laser. Jotun Laser Cup hadde over 80 deltakere i 5 forskjellige klasser. Fjorden viste seg fra sin beste side for seilerne. Mye vind og tett konkurranse gjorde at det var utfordrende for alle seilere uansett alder og nivå.

DEL

Innsendt I helgen arrangerte Sandefjord Seilforening Norgescup i Laser. Jotun Laser Cup hadde over 80 deltakere i 5 forskjellige klasser. Fjorden viste seg fra sin beste side for seilerne. Mye vind og tett konkurranse gjorde at det var utfordrende for alle seilere uansett alder og nivå.

Sandefjordseilerne hevdet seg godt i sine klasser. Spesielt i den yngste klassen, Laser 4.7, fikk seilforeningens seilere gode plassering. Best av våre ble Iver Elias Holm på en fjerde plass.

- Synes jeg seilte bra! Var noen race som jeg kunne forbedret meg og gjort det bedre. Tapte litt på lensene, men seilte meg opp igjen på kryss. Ellers veldig godt fornøyd og god flyt med fine starter. En fin helg, dessverre kom jeg akkurat utenfor pallen. Sier Iver Elias Holm i en kommentar.

En annen Sandefjord-seiler Pernille Baann-Eftang trives godt i mye vind og slo spesielt godt fra seg første konkurransedag med flere gode plasseringer.

- Jeg er veldig godt fornøyd med helgen og glad for at jeg begynner å se resultatet av det å trene godt over tid. Sier Pernille Baann Eftang til Sandefjords Blad.

I Laser Radial klassen var Sandefjordseileren Ferdinand Juell-Bergan godt frempå. Spesielt på søndagen hadde han to fine fjerdeplasser og endte til slutt på en 7. plass totalt.

- Vi har hatt to fine konkurransedager i fjorden vår! I dag skal vi rydde på hjemmebane, før vi fortsetter med regattaer tirsdag, onsdag og til helgen igjen. Sandefjord Race Week er gøy! Sier Viggo Holm, Leder Sandefjord Seilforening til Sandefjords Blad.

På Seilforeningens facebookside kan leserne se flotte bilder og videoer fra helgens konkurranser.

Klikk her for komplett Resultatliste

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.