Bjørn (51) er ny idrettstopp i fylket

NY ROLLE: Bjørn Lauritzen (51) er utnevnt til styreleder for nye Vestfold og Telemark idrettskrets.

NY ROLLE: Bjørn Lauritzen (51) er utnevnt til styreleder for nye Vestfold og Telemark idrettskrets. Foto:

Vestfold idrettskrets og Telemarks idrettskrets slår seg sammen og blir en realitet fra 1. januar 2020. Bjørn Lauritzen (51) har fått æren av å være den første styrelederen for den nye idrettskretsen.

DEL

Prosessen med å slå sammen de to idrettskretsene har pågått i to år. Lørdag 23. november ble den avsluttet med et samlet og positivt konstituerende idrettskretsting, melder den nye kretsen i en pressemelding til Sandefjords Blad.

Da ble også alle saker og forslag, med noen mindre endringer/justeringer, enstemmig vedtatt. Det inkluderte støtte til valgkomiteens forslag på idrettskretsstyre, og Bjørn Lauritzen kan nå titulere seg som styreleder for den nye idrettskretsen. Lauritzen kan skilte med lang fartstid innen både idrett- og fylkesadministrasjon.

– Det første historiske styret for Vestfold og Telemark idrettskrets skal arbeide for å styrke idretten i den nye regionen. Målet er å bidra til å spille klubbene gode for best mulig klubbdrift. Stikkord er å verdsette det frivillige arbeidet, ha fokus på økonomi, anlegg og kompetanse. Vi skal synliggjøre at idretten rett og slett gjør samfunnet bedre. Det valgte idrettskretsstyret har en bred kompetanse innen en rekke områder, og er godt rustet til å ta fatt på arbeidet med å lede Vestfold og Telemark idrettskrets de neste årene, sier Lauritzen i pressemeldingen.

Foruten Lauritzen består det nye styret av: Veslemøy Wåle (nestleder), Håkon Hamberg Riddervold, Bjørn Bergersen, Torunn Fossli Sæthre, Hans Martin Bærefjell, Kamilla Mathea Mogstad (alle styremedlemmer), Julie Larsen og Dag Nielsen (1. og 2. varamedlem).

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags