Gå til sidens hovedinnhold

Solid Vestfold-innsats

Lysebotn Opp og Blink-festival

Artikkelen er over 6 år gammel

Distriktets mange talentfulle skiutøvere gjorde sakene sine meget bra under Lysebotn Opp og Blink-festivalen.

Stokke-løperen Fredrik Johnsrud vant sprinten i klasse G15-16 år, etter flere uhell.

I prologen løsnet bindingen fra rulleskien og i finalen brakk han en stav på oppløpet. Ledelsen han hadde opparbeidet seg i feltet var heldigvis så stor at det likevel holdt til seier.

I tet igjen

SVGS-elev Vebjørn Hegdal fra Larvik Ski gikk igjen veldig bra i Lysebotn. I fjor var han raskeste juniorløper. Denne gang var han i teten igjen. En tettrio holdt følge til det gjensto et par kilometer. Da klarte ikke Vebjørn å holde følge. Likevel en råsterk seier i M18 og tredjeplass totalt av juniorene.

Krister Saastad (eldre junior) er tilbake etter tunge måneder. Han mistet fjorårssesongen grunnet sykdom og leverte positive resultater i helgen. 12. plass i Lysebotn Opp. I Blink-festivalen kom han til semifinale på sprinten.

Satser på skiskyting

Runars Magnus Mørk (M17). gikk veldig bra i Lysebotn Opp. 6. plass i sin klasse. I Blink stilte han både i langrenn og skiskyting der han satser mest. I langrennssprinten røk han ut i kvartfinalen. I skiskyting kom han til finalen og sikret seg en niendeplass i M17.

Klubbkamerat Eirik Bergene Aabrekk var like bak en finale på sprinten.

Fredagens prolog gikk bra for Stokke-løperne. Foruten Fredrik fikk Maja Kjærås Moland i J13-14 og Elena Bekken K17-18 beste tid i sine klasser. Maja gikk inn til 3 plass i finalen og Elena endte på syvende. Mons Kjærås Moland i G15-16 ble nr. 6. I de yngste klassene markerte Andebu IL seg sterkt. Mina Sofie Kjærås Moland vant J11-12 og Oskar Opstad Vike vant G11-12.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.