TV2 kunne onsdag melde at sportslig leder Arne Dokken har mottatt over 30 henvendelser. Men overfor sb.no sier Dokken at Sandefjord Fotball faktisk har mottatt over 40 henvendelser - og svært mange er seriøse.

-    Veldig mange av disse trenerne er trenere med kvalitet. Noen av dem er aktive i gode stillinger i dag, andre er tilgjengelige på markedet, sier han til sb.no.

Del på Facebook

Følg cupen direkte her klokka 18!

Ikke skremt

Det faktum at Patrick Walker ble sparket ut av trenerjobben på SF uten forvarsel, ser dermed ikke ut til å ha skremt andre fotballtrenere fra å ønske seg jobben hans. SFs sportslige leder, Arne Dokken, vil nå ta den tiden han trenger for å vurdere trenerspørsmålet.

-    Vi vil uansett ikke forhaste oss. Først skal jeg i møte med styret og bli enig om profil på ny trener, om vi skal tenke kortsiktig ut sesongen eller gå for en mer langsiktig løsning. Dessuten må vi bestemme oss for flere andre spesifikasjoner og kvaliteter vi ser etter før vi sorterer de alternativene vi har, sier Dokken.

Da vi snakket med Dokken onsdag var han uansett mest opptatt av cupkampen mot Kvik Halden. Han var selv til stedet på Halden stadion for å følge kampen.

Er du ikke på Halden stadion? Da følger du kampen direkte her!

-    Dette blir en viktig kamp for oss. Banen er imidlertid dårlig og full av hull, så det blir neppe noe finspill. Her må det kjempes for alle baller. Det kan også fort oppstå rare situasjoner som følge av baneforholdene, så vi må være svært våkne hele tiden, sier han.

Diskuter SF her: Ekstrempress på spillerne

LES OGSÅ: Walker ferdig i SF