Tapte viktige poeng mot Skeid

UAVGJORT: SF havnet bakpå to ganger og klarte aldri å hente seg inn igjen, det ble derfor poengdeling i møte med Skeid.

UAVGJORT: SF havnet bakpå to ganger og klarte aldri å hente seg inn igjen, det ble derfor poengdeling i møte med Skeid. Foto:

Sandefjord Fotball gjorde det vanskelig for seg selv da de ikke klarte å hente hjem alle poengene fra Oslo i kampen mot Skeid.

DEL

Personlige feil sørget for at opprykksdrømmen til SF fikk et lite skudd for baugen lørdag ettermiddag. Først ut var det midtstopper Marc Vales som mister ballen svært unødig og gir Skeid muligheten til å starte målkontoen sin. Sandefjord Fotball styret store deler av banespillet kampen igjennom, men som så mange andre kamper denne sesongen blir det forutsigbart og lett å forsvare seg mot når tempoet i eget spill blir for lavt.

Minutter før pause er det likt i dommerkortet når det gjelder mål. En presis corner stup-heades av Marius Høibråten og Sandefjord Fotball har utlignet på Intility Arena.

Andre omgang starter som den første. Sandefjord har full kontroll på banespillet uten at det har noen nevneverdig utslag på sjansestatistikken. Etter kun to minutter straffes SF igjen.

Nok en gang er det personlig feil i SFs bakre rekker som gjør at guttane nok en gang kommer under. Vidar Ari Jonsson slår en tversoverpasning på vei framover. Den plukkes opp av en Skeid-spiller. Skuddet fra Johnny Buduson reddes av Jakob Storevik, men returen blir en enkel affære for Johannes Andres Nu´nes som står på alene på hjørnet av fem meteren ved bakre stolpe.

Trener Martí Cifuentes gjør etter hvert endringer i sitt mannskap i håp om at det skal være mulig å få med seg poeng hjem til Sandefjord.

Det åpner opp kampen noe og etter hvert blir det noe mer fart over hans mannskap.

Etter 81 minutter tildeles SF straffespark. Denne gang er det innbytter Erik Mjelde som står ved straffemerket. Han gjør ingen feil og Sandefjord har igjen utlignet.

Sandefjord Fotball trykker på, men det blir ikke flere mål og Cifuentes må se at forspranget til Start er under press. Start spiller mot Tromsdalen hjemme søndag. Aalesund vinner 1–3 borte mot Sogndal og økte dermed forspranget til SF.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags