SF sikret seg Dawda Leigh (26)

Arne Sandstø forsterker laget for ikke å sakke akterut. Foto: Anders Mehlum Hasle

Arne Sandstø forsterker laget for ikke å sakke akterut. Foto: Anders Mehlum Hasle

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Tidligere i dag ble det klart at SF forsterker stallen med goalgetteren Kamal Saaliti. I ettermiddag ble det klart at klubben også har sikret seg VIF-spilleren Dawda Leigh.

DEL

Trener Arne Sandstø forklarer at kjøpene er nødvendige for ikke å sakke akterut i forhold til de andre lagene som aspirerer til opprykk.

- Vi vet at både Sarpsborg, Bodø Glimt og Start har forsterket lagene sine, og den offensiven må vi møte, sier Sandstø.

Daw da Leigh

Dawda Leigh (26) signerer kontrakten med SF fredag ettermiddag. En glisende fornøyd Arne Dokken bivåner øyeblikket. Foto: Per Langevei

Sportslig leder Arne Dokken forklarer kjøpet av Leigh på følgende måte: - Han er rask, en god dribler, fysisk sterk, har god fart og god rutine.

Han forteller at VIF-trener Martin Andresen benyttet Oslo-gutten som back i vårsesongen, men at Sandefjord Fotball har helt andre planer for 26-åringnen.

Han er rask, en god dribler, fysisk sterk, har god fart og god rutine.

- Vi har kjøpt to framoverspillere som forhåpentlig skal score mål for oss. Vi skal bruke Leigh framme og muligens på høyre side på midtbanen, sier Dokken.

Om den ferske SF-guten skal kjempe for de blå mot Notodden på søndag, vil Dokken foreløpig ikke si noe om.

I hvert fall ut sesongen

Den tidligere Skeid- og Vålerenga-spilleren har kontrakt med Sandefjord Fotball ut inneværende sesong. Hvordan framtida blir, ja det får tiden vise.

LES OGSÅ: Den nye kongen av Komplett?

Artikkeltags