SF-Podden: Hjelper Terje Liverød Sandefjord Fotball, eller seg selv?

VIL BIDRA: – 40 års erfaring har en verdi som jeg kunne fått betalt for andre steder, men jeg har lyst til å stille den til disposisjon for fotballen i Sandefjord, sa Terje Liverød til Sandefjords Blad i juli.

VIL BIDRA: – 40 års erfaring har en verdi som jeg kunne fått betalt for andre steder, men jeg har lyst til å stille den til disposisjon for fotballen i Sandefjord, sa Terje Liverød til Sandefjords Blad i juli. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

SF-podden er tilbake, og diskuterer både overgangsdramaet og de siste kampene i ukas podkast.

DEL

InnsendtTrioen i SF-Podden er igjen samlet, gjest i studio er Sandefjords Blads egen Erik Andreassen. Sammen diskuterer de det SF-Podden kaller "Uruguay-gate". Er det sånn at Terje Liverød vil hjelpe Sandefjord Fotball, eller vil han aller helst hjelpe seg selv? SF-Podden prøver å svare på spørsmålet.

Seirene mot Tromsø (3-0 hjemme) og Stabæk (3-1 borte) blir diskutert, og SF-Poddens spillerbørs er naturligvis et tema for diskusjon. Er børsen for streng?

Uansett er det to glimrende resultater som gjør at Sandefjord allerede har 24 poeng i årets Eliteserie, er plassen snart sikret?

Dagens største diskusjon er laguttaket mot Sogndal førstkommende fredag. De to spillerene Liverød har hentet fra Uruguay, Grossmüller og Rodriguez har imponert karene i podden så langt.

Bør de begge starte mot Sogndal? Hvem skal de ta plassen fra? Hvilken formasjon skal SF spille? Diskusjonen er endeløs, og Podden ber dere lyttere ta del i diskusjonen.

Hvilke spillere vil DU se på banen fra start mot Sogndal på fredag?

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:
www.sfpodden.com 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags