SF2 gir seg ikke

Sandefjord Fotball 2 håper fortsatt på spill i 3. divisjon. Her fra deres siste kamp mot Express fra Fevik. Her ser vi Kristoffer Normann Hansen i aksjon.

Sandefjord Fotball 2 håper fortsatt på spill i 3. divisjon. Her fra deres siste kamp mot Express fra Fevik. Her ser vi Kristoffer Normann Hansen i aksjon. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

SF2 er kastet ut av 3. divisjon, men de gir ikke opp kampen om å beholde plassen.

DEL

Norges Fotballforbund (NFF) bekreftet tirsdag ettermiddag at Sandefjord Fotball 2 ikke får spille flere kamper i divisjonen. Problemene startet da Eiger fra Egersund, som skulle møte SF 2 14. mai, kjørte i seks og en halv time for å komme til Sandefjord. I Sandefjord ble det ingen kamp, ettersom ikke SF 2 ikke møtte opp til kampen.

Til Sandefjords Blad fortalte Petter Olsen i SF at Eiger fikk beskjed flere dager i forveien.

– Jeg ringte Eiger torsdag morgen og sat at det ikke ble noen kamp. Da sier kontaktpersonen i Eiger at dette var fint å vite, sånn at de får avbestilt bussen. Men Eiger har altså ikke vært interessert i å flytte kampen.

LES OGSÅ: NFFs avgjørelse er paragrafrytteri

Formelle feil

Nå prøver SF2 et siste forsøk på å beholde plassen i 3. divisjon.

– Vi har fått advokat Pål Kleven i Norsk toppfotball til å se på saken, og slik jeg har oppfattet det, mener han at en utestengelse på over tre måneder ikke kan ilegges uten at saken har vært behandlet i et domsutvalg. Det har ikke denne saken, sier SFs daglige leder Per Ketil Berg.

Berg innrømmer at dette er juristmat, men SF ønsker å prøve dette og se om det er i henhold til lovene og reglene i Norges Fotballforbund og Norges Idrettsforbund. Håpet er å beholde plassen.

– Vi sender derfor saken inn til gjenopptakelseskommisjonen. Vi mener straffen er altfor streng og helt urimelig sett i lys av sakens omstendigheter. Nå håper vi på at utestengelsen oppheves og at vi sitter igjen med et tap på tre poeng, sier Berg.

LES OGSÅ: Anken avvist

Mister kamp

Saken ble sendt til gjenopptakelseskommisjonen i NNF fredag. Berg håper at saken blir behandlet raskt.

– Vi skal spille en kamp på mandag, og den blir det naturligvis ikke noe av, men jeg håper saken kan behandles i løpet av neste uke, sier Berg.

Om saken går i SFs favør vil laget kunne spille kamper de har gått glipp av ved en senere anledning.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags