Hør hva Andrè Sødlund tipper som resultat før Sandefjord møter Rosenborg

Erik Andreassen og Andrè Sødlund er ukens gjester i SF-Podden.

Erik Andreassen og Andrè Sødlund er ukens gjester i SF-Podden. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Kan SF overraske trønderne på Lerkendal?

DEL

SF-PODDENEndelig er SF-Podden tilbake i godt gammelt slag, nesten iallfall. Herr Markman er på ferie i Spania, men vikaren hans er ingen hvem som helst, selveste Erik Andreassen fra Sandefjords Blad. Gjest er også Andrè Sødlund, spilleren som alltid er i godt humør, spesielt etter at sprøyten mot pollenallergien hans virker.

Sammen snakker gutta om kampene mot Tromsø og Stabæk. To relativt svake prestasjoner. Inkludert er naturligvis SF-Poddens spillerbørs for begge kampene. Sødlund forteller også hvilken situasjon som gjorde at han fikk latterkrampe under kampen. Kan du tenke deg hvilken situasjon det er?

Neste kamp er mot selveste Rosenborg i Trondheim. SF-Podden ringer Espen Viken fra supporterklubben Kjernen. Han er svært optimistisk på Rosenborgs vegne, og mener at presse og medier generelt er litt snevre i synet på klubben fra bartebyen. Viken sier at Rosenborg bare kommer til å bli sterkere og sterkere utover sesongen.

Trener Ingebrigsten, har i følge Viken, innført Northug-metoden i Rosenborg, det vil si at de har spisset formen mot Europacupen, og det er grunnen til de svake resultatene Rosenborg (som for øvrig leder tabellen) har hatt.

Hva tror du resultatet blir til lørdag?

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags