Brødrekamp i turbofart

Christopher Ødegaard (foran) trakk det lengste strået i fartskampen mot broren Petter, og kjørte inn til 7. plas i Carrera Cup Scandinavia. FOTO: RACEFOTO

Christopher Ødegaard (foran) trakk det lengste strået i fartskampen mot broren Petter, og kjørte inn til 7. plas i Carrera Cup Scandinavia. FOTO: RACEFOTO

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Brødrene Petter og Christopher Ødegaard kjempet en hard duell mot hverandre i kampen om syvendeplassen i Carrera Cup søndag.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Banen som ligger 40 minutter fra den svenske byen Helsingborg var helt ny for sandefjordbrødrene. Ring Knutstorp er en krevende bane med få forbikjøringsmuligheter, store høyde forskjeller og krappe, langsomme svinger.Treningen gikk ikke helt etter planen fredag da Petter var uheldig ut av en sving, og dro inn i autovernet etter å ha vært litt for hard på gassen.

Skulle kjøre seg opp

Dermed ble det bare 9. og 10. beste startspor på guttene.

– Vi var fast bestemt på å gjøre det bedre under løpet, sier han.

I det 33 runder lange løpet, ble det raskt to puljer. Petter og Christopher knivet i 15 av disse med fem andre konkurrenter om posisjoner.

– Vi fikk etter hvert kjørt oss opp to plasseringer, og kjempet så mot hverandre om syvendeplassen. Den fighten vant Christopher, sier Petter.

– Ikke helt fornøyd

Plasseringen er god, men ikke god nok for Ødegaard-brødrene.

– Vi er vel helt ærlig ikke strålende fornøyd. Vi er fortsatt «i lære» og synes vi har fått med oss mye kunnskap som gjør det mulig å prestere enda bedre i neste race av Carrera Cup Scandinavia som gå på Ring Sturup 15.–16. juni, sier Petter Ødegaard.

LES OGSÅ: Satser for fullt i Porsches grommeste biler

Artikkeltags