Endelig er SF-klippen tilbake

Alexander Gabrielsen har en fryktet skuddfot, og endelig får han muligheten til å bevise det igjen når Vålerenga kommer til Komplett.no Arena i kveld for å spille 3. runde i cupen mot Sandefjord Fotball. FOTO: ANDERS MEHLUM HASLE

Alexander Gabrielsen har en fryktet skuddfot, og endelig får han muligheten til å bevise det igjen når Vålerenga kommer til Komplett.no Arena i kveld for å spille 3. runde i cupen mot Sandefjord Fotball. FOTO: ANDERS MEHLUM HASLE

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Når Vålerenga kommer til cupkamp i kveld, stiller Alexander Gabrielsen i backrekka. Det har han ventet lenge på.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Det blir veldig, veldig deilig. Jeg har ventet så lenge på dette.
Midtstopperen måtte forlate banen etter 71 minutter mot Start i den tredje serierunden. Da hadde han allerede rukket å markere seg med en perle av en frisparkscoring.
Så sa det plutselig pang i leggen, og Gabrielsen måtte ut på ubestemt tid. Nå er den tiden bestemt. Og den er utløpt.
Det er ikke Gabrielsen. Ikke utløpt. Bare bestemt. Og glad.
– Man blir jo aldri hundre prosent sikker på om ting går bra, men jeg kan ikke bli klarere enn jeg er nå. Derfor er det bare å kjøre på. Jeg gleder meg noe enormt, og håper publikum gjør det samme, sier han.

LES OGSÅ: Tror det blir billettkaos

Ønsker skikkelig cupstemning

For Alexander Gabrielsen ønsker seg skikkelig cupstemning på tribunen. Med fullt trøkk fra Blåhvaler og hjemmepublikum, håper han Klanen skal bys opp til kamp på tribunen, mens SF gir Martin Andresens eliteseriegutter fra Oslo kamp på banen.
– Dette blir først og fremst moro. Det er alltid kjekt å teste seg mot noen av Norges beste fotballspillere. Vi fikk jo en brukbar opplevelse på samme tidspunkt i fjor. Den gang spilte vi jevnt med Lillestrøm, men røyk ut av cupen etter straffespark. Nå håper jeg vi kan slippe straffespark, men slå ‘Enga i løpet av 90 minutter, sier han.

LES OGSÅ: Panos: – Merker at mange har mye energi

Advarer mot dødballer

Han tror Vålerenga stiller sterkt til kampen fordi laget har stolte cuptradisjoner. Men Sandefjord har et fenomenalt humør i spillertroppen, og bobler av entusiasme og glød.
For vår del er jo dette en bonuskamp. Det blir en kjempeopplevelse, sier han.
Gabrielsen advarer imidlertid mot Vålerengas dødballer, men sier SF har funnet mottrekk.
– De stiller opp helt annerledes enn alle andre lag, men vi har en plan for hvordan vi kan lage trøbbel for dem, sier han.

Artikkeltags