Fikk trene med Svenn Kramer

August Teodor Haugen og de øvrige SSK-løperne målte krefter med Svenn Kramer i Heerenveen.Arkivfoto: Sander Hvammen

August Teodor Haugen og de øvrige SSK-løperne målte krefter med Svenn Kramer i Heerenveen.Arkivfoto: Sander Hvammen

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Sandefjord Skøiteklubbs talentfulle løpere hadde celebre treningskamerater da de i forrige uke fikk viktig istrening i Heerenveen.

DEL

Hele skøyteverden er opptatt av Svenn Kramers «comeback» på isen. Det var derfor spesielt gøy at SSK-løperne Tore Solli, Tormod Bjørnetun Haugen, August Teodor Haugen og Jan Terje Sørlie ble invitert til å trene på isparketten i Heerenveen sammen med Svenn og hans profflag TWM, skriver guttenes trener, Ivar Sletsjøe i en melding til Sandefjords Blad.

Del på Facebook

La seg på hjul

Under et tempodrag benyttet August og de andre SSK-gutta muligheten til å få skikkelig pes av Kramer.

– Vi la oss på hjul bak Kramer og de andre proffgutta. Det var egentlig ikke så vanskelig å holde følge. Vi som lå bak lå nesten i le bak de store gutta, forteller en strålende fornøyd August Teodor Haugen.

– Det gikk rimelig raskt unna, så jeg ble litt overrasket over at det gikk så greit. Tross alt har vi forholdsvis lite istrening bak oss denne høsten, forklarer stortalentet.

Topp forhold

Med topp forhold og imponerende utøvere rundt seg ble årets istrening i Heerenveen i fem dager en stor suksess for SSK. Løpernes trenings innsats, samhold og prestasjoner på is og asfalt har fått selv proffe nederlendere til å fatte interesse og åpnet for tilgang til det beste Heerenveen har å by på, forteller Sletsjøe.
Til helgen starter alvoret her hjemme med Norges Cup i Vikingskipet på Hamar.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags