Klar for ny rosesong

Sandefjord Roklubb fulgte tradisjonen med offisiell åpning på Granholmen lørdag. Foran fra venstre: Sander Aakerholt og Sander Mathiassen. Bak står fra venstre: Ulrik Holtan Pedersen, Kjetil Viksand, leder i Sandeford Roklubb Asbjørn Lavoll og rosjef Christopher Gallaher. 
foto: espen ringdal andersen

Sandefjord Roklubb fulgte tradisjonen med offisiell åpning på Granholmen lørdag. Foran fra venstre: Sander Aakerholt og Sander Mathiassen. Bak står fra venstre: Ulrik Holtan Pedersen, Kjetil Viksand, leder i Sandeford Roklubb Asbjørn Lavoll og rosjef Christopher Gallaher. foto: espen ringdal andersen

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Rosesongen ble offisielt åpnet på Granholmen lørdag formiddag. 14 konkurranse-roere skal delta i årets regattaer.

DEL

Det var roklubbens leder, Asbjørn Lavoll, som sto for åpningen som hadde samlet flest voksne medlemmer og ikke så mange ungdommer. Det skyldes at vindforholdene i Granholmsundet var for tøffe for roerne. De hadde tatt turen til Goksjø for å ro.
Flagget ble heiset og de frammøtte ropte tre ganger hurra. Så var sesongen offisielt åpnet, før både ungdommene og voksne tok seg noe å bite i.

Hektisk sesong

Rosjef Christopher Gallaher redegjorde for sesongen, og han trakk fram Vestfold Cup, VM i Tsjekkia, nordisk mesterskap, Baltic Cup og roleir for Vestfold-utøvere i sommer og at Sandefjord Roklubb skal være medarrangør av NM på Årungen i september.
– Vi har 14 roere som skal delta i forskjellige konkurranser. Det blir en spennende sesong, sier Gallaher.
Asbjørn Lavoll opplyser at roere vil trene i Granholmsundet de nærmeste ukene, før de setter kursen for Goksjø.

Satser for fullt

Sander Aakerholt, Ulrik Holtan Pedersen, Kjetil Viksand og Sander Mathiassen er klassekamerater som kommer til å konkurrere både med og mot hverandre utover i sesongen. De har drevet med roing siden høsten 2008, og de satser for fullt videre.
–Roing er bra trening. Vi har det mye gøy sammen, sier Sander Mathiassen. Kameratene er enige. De vet det blir mange harde konkurranser, og de trener flere ganger i uka. De vil bidra til at Sandeford Roklubb skal være best i Vestfold. Den hardeste utfordreren er Horten Roklubb.
Guttene kommer i første rekke til å satse på å hevde seg i Vestfold Cup, men de skal også være med i NM til høsten.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags