Leeds til SF igjen

I fjor sommer gjestet Leeds Komplett.no Arena. Nå er det klart at engelskmennene kommer tilbake. ARKIVFOTO: OLAF AKSELSEN

I fjor sommer gjestet Leeds Komplett.no Arena. Nå er det klart at engelskmennene kommer tilbake. ARKIVFOTO: OLAF AKSELSEN

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Kampen mot Leeds for ett år siden, var et av de mest magiske øyeblikkene i 2011. Nå ønsker vi å skape et nytt i 2012.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Markedssjef i Sandefjord Fotball, Frank Lidahl, kan fredag ettermiddag fortelle at Leeds kommer tilbake til Sandefjord og Komplett.no Arena.
1. august skal de møte SF til treningskamp.

Mange norske supportere

– Vi fylte tribunene i fjor, og vil gjerne skape et øyeblikk som det igjen, sier han.
Leeds er blant de engelske klubbene som kan skilte med svært mange norske supportere, og klubben viser med dette besøket at de også tar disse på alvor, mener SFs markedssjef.

Han synes det er veldig stas at toppklubben kommer tilbake.

– Det tyder på at de likte seg her, og at de ser på Sandefjord som et flott sted for en treningssamling opp mot sesongstart, sier han.

SE BILDENE FRA LEEDS - SANDEFJORD 2011 HER!

Like før seriestart

Leeds har sesongåpning i nest øverste divisjon i England, Championship, en knapp uke etter møtet med SF, og Lidahl kan fortelle om store ambisjoner for laget kommende sesong.

– For Leeds blir dette en av de siste treningskampene før seriestart, og de kommer med det de har av spillere. Laget satser tungt foran sesongen og har som mål å rykke opp til Premier League, forteller Lidahl.

Artikkeltags