Sandefjord-laget i de lett gjenkjennelige lilla draktene befestet med to nye trepoengere sin førsteplass i den nest øverste divisjonen. Med 11 kamper spilt står de med ni seiere, én uavgjort og ett tap.

Per Martin Haugen var godt fornøyd med 2013s første serierunde.

– Det er deilig med to seiere. For oss passet det godt å møte overkommelig motstand nå rett etter ferien, forteller han

God førsteomgang

Solør 2 var lagets første test i Bjørnholthallen søndag. Sandefjord-guttene gikk ut i et forrykende tempo. Til pause ledet Sandefjord 4–1 i en omgang hvor Håkon Sandvik viste stor målteft ved å score tre mål.

Etter pause falt intensiteten noen hakk og Solør 2 hang bedre med i oppgjøret. Tross en svakere andre omgang var de tre poengene aldri truet for ligalederne. Kampen endte med 5–3 seier til Sandefjord-laget.

– Vi åpnet svært bra. I første halvdel var vi gode, men etter pause presterte vi under pari. Vi tok nok litt lett på det. Det ble for lite presisjon i pasningsspillet. Det viktigste er uansett de tre poengene, forteller Per Martin Haugen.

Holdt lekestue

I søndagens andre batalje ble Bækkelaget fullstendig utspilt. Sandefjord Futsal holdt oppvisning i Bjørnholthallen. Klasseforskjellen var stor, og Sandefjord-laget ga seg ikke før det sto 15–1 på måltavlen.

Hele åtte Sandefjord-spillere scoret i storseieren.

– Det er sterkt å score 15 mål, uansett nivå på motstanderen. Jeg tror ikke det er noen andre lag i divisjonen som vil klare å score 15 mål mot Bækkelaget, forteller Haugen.

20 januar venter neste prøve for laget som jakter opprykk til eliteserien. Da står Klemmetsrud på motsatt banehalvdel. Deretter venter etter opphold til februar, før storoppgjørene kommer på rekke og rad.

– Nå skal vi prøve å finne toppformen før det begynner å dra seg til, sier Haugen.