Roger Kjendalen ny hjelpetrener

Tidligere STIF-trener og -spiller Roger Kjendalen vil være hjelpetrener i Sandefjord Håndball ut kalenderåret. Arkivfoto: Atle Møller

Tidligere STIF-trener og -spiller Roger Kjendalen vil være hjelpetrener i Sandefjord Håndball ut kalenderåret. Arkivfoto: Atle Møller

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Sandefjord Håndball har fått på plass et svært kompetent trenerteam.

DEL

Tidligere STIF- og Runar-spiller Roger Kjendalen har takket ja til å bistå som hjelpetrener for Einar Veierøds tropp. Kjendalen er foreløpig engasjert ut kalenderåret, ettersom Eivind Ellingsen er sykemeldt.

Del på Facebook

Roger Kjendalen jobber fulltid på Sandefjord videregående skole. Han sier at han vil arbeide med Sandefjord Håndball to-tre ganger i uka.


– Det blir travelt, ja, men med god organisering og planlegging vil det gå fint. Einar Veierød er en trener jeg kan samarbeide med. Vi har spilt sammen på Runar og på landslaget. Sandefjord Håndball er en fin gruppe med unge spillere. Det blir en spennende tid framover, sier Kjendalen.


Han spilte 242 kamper og scoret 930 mål for landslaget i perioden 1985 til 1998.

Sportslig leder Knut Bakke er veldig fornøyd.


– Vi har fått på plass et svært kompetent trenerteam som vil skape god trygghet. Gutta begynner å dra seg til og komme i form. Vi er veldig positive foran sesongstart. Det blir spennende, sier Knut Bakke.


Sandefjord Håndball sesongstarter mot Fjellhammer i 1. divisjon 21. september. Øystein Havang vil fortsette i det sportslige utvalget.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags