Samme gamle leksa

Robin Larsen i duell med Drammen FK-spillere i andrerundekampen. Nå blir det ny tredjerundekamp mot Bærum på SF-juniorene.Arkivfoto: Oddvar Børve

Robin Larsen i duell med Drammen FK-spillere i andrerundekampen. Nå blir det ny tredjerundekamp mot Bærum på SF-juniorene.Arkivfoto: Oddvar Børve

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

I fjor møtte SF-juniorene Drammen FK i cupens andre runde – og slo dem. I tredje runde ble det bråstopp etter straffesparkkonkurranse mot Bærum

DEL

I år møtte SF Drammen FK igjen i andre runde, og hadde små problemer med å avansere til tredje runde.
Igjen står Bærum på motsatt banehalvdel når tredje runde sparkes i gang. Den eneste forskjellen er at nå skal kampen spilles på Kadettangen i Bærum.

Del på Facebook

Tenker økonomi

Ser man på oppsettet av årets tredjerunde, er det tydelig at Norges Fotballforbund tenker økonomi for klubbene. Mjølner (møter Bodø/Glimt) og Rosenborg (møter Hødd) er de eneste klubbene som har fått et stykke å reise i denne runden.
Resten av kampene spilles nærmest i nærområdet til klubbene.
– Det er en del klubber her som har lag i 2. divisjon, og det err tydelig at forbundet, av økonomiske hensyn, har forsøkt å unngå de lange reisene, mener juniortrener Ronny Holmedal i Sandefjord Fotball i en kommentar til oppsettet.

Vil revansjere seg

Med Bærum på motsatt banehalvdel er det duket for et realt revansjeoppgjør.
– Selvsagt er vårt klare mål å ta hevn for fjorårstapet. Det bør være realistisk, selv om jeg ikke kjenner noe til årets Bærum-lag. Her hos oss har mange av spillerne vokst mye på ett år. Flere har tatt nye steg mot en plass i A-lagstroppen. Flere av dem får jo også en del spilletid på A-laget, sier Holmedal, som nå må sette seg ned med A-lagstrener Arne Sandstø for å diskutere bruken av A-lagskandidatene.
– Nå må vi se på totalbelastningen, og se hva slags matching de unge trenger. Selvsagt vil jeg gjerne stille med vårt aller sterkeste mannskap, men vi må se på den totale belastningen på spillerne, sier Holmedal.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags