I år møtte SF Drammen FK igjen i andre runde, og hadde små problemer med å avansere til tredje runde.
Igjen står Bærum på motsatt banehalvdel når tredje runde sparkes i gang. Den eneste forskjellen er at nå skal kampen spilles på Kadettangen i Bærum.

Del på Facebook

Tenker økonomi

Ser man på oppsettet av årets tredjerunde, er det tydelig at Norges Fotballforbund tenker økonomi for klubbene. Mjølner (møter Bodø/Glimt) og Rosenborg (møter Hødd) er de eneste klubbene som har fått et stykke å reise i denne runden.
Resten av kampene spilles nærmest i nærområdet til klubbene.
– Det er en del klubber her som har lag i 2. divisjon, og det err tydelig at forbundet, av økonomiske hensyn, har forsøkt å unngå de lange reisene, mener juniortrener Ronny Holmedal i Sandefjord Fotball i en kommentar til oppsettet.

Vil revansjere seg

Med Bærum på motsatt banehalvdel er det duket for et realt revansjeoppgjør.
– Selvsagt er vårt klare mål å ta hevn for fjorårstapet. Det bør være realistisk, selv om jeg ikke kjenner noe til årets Bærum-lag. Her hos oss har mange av spillerne vokst mye på ett år. Flere har tatt nye steg mot en plass i A-lagstroppen. Flere av dem får jo også en del spilletid på A-laget, sier Holmedal, som nå må sette seg ned med A-lagstrener Arne Sandstø for å diskutere bruken av A-lagskandidatene.
– Nå må vi se på totalbelastningen, og se hva slags matching de unge trenger. Selvsagt vil jeg gjerne stille med vårt aller sterkeste mannskap, men vi må se på den totale belastningen på spillerne, sier Holmedal.