Sandstø misfornøyd med det meste

Martin Torp fra Sandefjord Fotball (SF) i duell med to spillere fra Bodø/Glimt.

Martin Torp fra Sandefjord Fotball (SF) i duell med to spillere fra Bodø/Glimt. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

SF-trener Arne Sandstø var svært skuffet etter skrekkopplevelsen mot Bodø/Glimt.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

SF tapte 0-4 på Aspmyra, og presterte bortimot ingenting av verdi framover på banen.

- Vi var nakne offensivt. Vi klarer knapt nok å slå en ball til rett person. Det er ekstremt skuffende, sier SF-treneren.

Han mener likevel at SF tapte for et bedre fotballag.

- Alle de offensive spillerne, med unntak av Martin Torp, leverer skrekkelig svakt. Hver eneste en av oss må gå inn seg selv etter denne kampen, sier han.

Skuffet Brekke

Helten mot Ranheim, Martin Brekke, fikk tillit etter hvilen. Han kom inn for Cheikhou Dieng, men klarte ikke produsere farligheter. Ikke fikk han noe å jobbe med heller.

- Vi fikk en veldig dårlig start med to tidlige mål i mot. Det var veldig mye som manglet. I 2. omgang klarte vi ikke rette opp feilene vi gjorde før pause. Vi var for svake i duellene, vi tapte 50/50-sjansene og vi skapte ingenting. Det var rett og slett ikke bra nok, sier han.

Les mer om kampen i mandagens papirutgave av Sandefjords Blad.

Slik var kampen

SF tapte meget fortjent 0-4 på Aspmyra mot et Bodø/Glimt som spratt opp i serieledelse etter seieren over de tafatte gjestene. Blåtrøyene kom på hæla fra start av, og var så tamme som de ikke har vært i år. En kjempenedtur for alle som trodde SF var på gang.

90. min.: To minutter tillegg. Det virker som om begge lag bare vil ha en slutt på dette.

68. min.: Peter Magnusson inn. Cato Hansen ut.

59. min: Panajotis Dimitriadis ut. Henrik Gustavsen inn. "Panos" er sikkert svimmel av å ha rundspilt av Glimt, for han tusler mot Glimt-benken for å sette seg (!). Alternativt har han lyst til å være på et vinnerlag...

57. min.: 4-0 til hjemmelaget. SF feies av banen, og det er Jim Andre Johansen som har kosten! Tomålsscoreren feier inn målet på sikkert vis.

49. min.: Gult kort til Martin Brekke

48. min.: Gult kort til Eirik Andre Lamøy. Det kladder fortsatt for SF.

46. min.: Kampen er i gang. Martin Brekke erstatter Cheikhou Dieng. Håpet er at tomålsscoreren mot Ranheim kan gjøre nye underverker.

45. min.: Pause på Aspmyra. Bodø/Glimt leder meget fortjent. 3-0 er helt fair etter åtte avslutninger og fire store sjanser. SF har avsluttet to ganger, og ikke skapt en eneste sjanse. Sandstø må trylle i pausen, om dette skal bli fotballkamp...

35. min.: 3-0. Jim Andre Johansen lurer Kristian Brix inne i feltet. Banker inn 3-0. Grusomt for SF, som faktisk var litt med på notene en stund.

9. min.: 2-0. Kristian Brix lures på venstrebacken av Vegard Braaten. Han går ned til dødlinja og nesten helt til stanga før han legger ut i 45 grader der Papa Alioune Ndiaye banker inn 2-0 uten at SF-forsvaret kommer i ordentlig press.

6. min.: 1-0 til Bodø/Glimt. Drømmeåpning for hjemmelaget! Tommy Knarvik banker inn et herlig langskudd fra 20 meter. SF er for dårlige presset, og den gamle SF-spilleren får sikte helt fritt.

15:00: Kampen er i gang

Følg kampen mellom Bodø/Glimt og SF direkte HER!

SFs lag:

Iven Austbø står i mål.

Så følger Christer Reppesgård Hansen, Yaw Ihle Amankwah, Kristian Brix og Eirik Andre Lamøy på forsvarsrekka. På midtbanen spiller Cato Hansen, Martin Torp, Tijan Jaiteh og Cheikhou Dieng. På topp spiller Jo Sondre Aas og Panajotis Dimitriadis.

For Bodø/Glimt starter den gamle SF-spilleren Tommy Knarevik på midtbanen.

Dette skrev SB før kampen:

Pendler-pappaens tøffe farvel

For tre og en halv måned siden fikk Cato Hansen sin første datter. Det har allerede blitt for mange avskjeder.

For SFs hurtigtog på høyreflanken, tar alle de sjanser han kan få til å pendle hjem til samboer Kathrine Anfinnsen og datteren Celine.– Det er jo tøft å være så mye borte fra dem. De bor fortsatt i Bryne, mens jeg bor her i Sandefjord. Det er mange kvelder med savn, sier Cato Hansen.

Sees i korte glimt

Derfor var det ekstra deilig for Hansen at samboeren kom til Sandefjord med fly tirsdag, slik at den ferske familien kunne være sammen helt fram til fredag. Det blir nemlig ikke for mange slike «lange» samvær.

– Neste gang vi sees er lørdag om en uke. Vi har mandagskamp, så da reiser jeg rett etter lørdagstreningen og tilbake til Sandefjord søndag kveld. Det blir noen timer sammen, i alle fall. Det er utrolig kjekt, sier han.

– Fotball fortsatt viktig

Men det er en utfordring å få timeplanen til å gå i hop, slik at ting passer. Da SF spilte borte mot Strømmen, var Cato som snarest en tur hjemme i Bryne og var med på datterens dåp. Så bar det tilbake til Sandefjord for å forberede seg til kamp.

At han har fått en «avlegger» betyr nemlig ikke at fotball er blitt mindre viktig for ham. Derfor er han veldig takknemlig overfor samboer Kathrine som lar ham få drive med det han elsker.

– Kathrine er den viktigste bidragsyteren her. Jeg har veldig stor respekt for at hun klarer å være så mye alene med Celine. Det er jo en helt ny utfordring i livet vårt, og Kathrines holdning gjør det mulig for meg å spille å fotball. At hun har tro på meg og gir meg muligheten til å holde på med dette, er jeg ekstremt takknemlig for, sier han.

Selv synes Kathrine Anfinnsen det har gått rimelig greit, selv om det til tider er slitsomt å være en landsdel unna den nybakte pappaen.

– Det er vel kanskje enklere å hanskes med én unge enn to? smiler hun.

Leter etter leilighet

For hun vet at Cato ønsker dem til Sandefjord – så raskt det lar seg praktisk gjøre.

– Vi leter etter et sted å bo som passer for en liten familie. Jeg håper et går i orden snart så vi kan være sammen alle tre hver dag. Det ville vært ønskedrømmen, sier han.

For selv drømmen om tre poeng mot Bodø/Glimt blir litt ubetydelig i en slik sammenheng.

Artikkeltags