Sandstø: - Nå tør vi spille ball

Sandefjord Fotball startet andre omgang med klar ledelse mot Tromsdalen. Cheikhou Dieng sendte en målgivende pasning til Cato Hansen i kampens 28. minutt.

Sandefjord Fotball startet andre omgang med klar ledelse mot Tromsdalen. Cheikhou Dieng sendte en målgivende pasning til Cato Hansen i kampens 28. minutt. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Sandefjord Fotball klarte å forsvare opprykksplassen i dagens oppgjør mot Tromsdalen.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Vi tør å spille ball på en bane hvor mange andre lag ikke våger det. Tromsdalen spiller knallhardt fysisk, og lag som ikke våger å spille ball mot dem, taper kampene lett her oppe, sa trener Arne Sandstø etter kampen.

Etter 22 minutter plukket Tijan Jaiteh opp en løs ball og satte inn et lavt skudd mot mål fra 25 meter. Den gikk i nettmaskene. Dermed brakte han laget opp i ledelsen mot Tromsdalen.

Seks minutter senere satte Cato Hansen inn enda ett mål. Målgivende pasning kom fra  Cheikou Dieng.

Se bildene SF-Tromsdalen

- Holdt litt igjen

I kampens andre omgang er det Cheikou Dieng som får æren av å lage mål. Eirik André Lamøy kommer til dødlinja og prikker en pasning til Dieng i feltet. Han skyter på første berøring og sender ballen via stolpen og inn - i kampens 81. minutt.

– Vi holdt kanskje litt igjen i 2. omgang, i stedet for å gå for det tredje målet som ville drept kampen, sa kaptein Kristian Blix etter seieren mot Tromsdalen.

Les referat fra kampen her!

Ventet ingen lett kamp

Sandefjord Fotball lovet offensivt spill mot Tromsdalen. For nå er det plutselig opprykk det står om.

Selv om Sandefjord Fotball har kommet heldig ut av de siste møtene med Tromsdalen, ventet ikke trener Arne Sandstø noen lett kamp i dag.

- Det er spesielt på bortebane at de har fått stryk, og siste hjemmekamp holdt de Start i kne og tapte bare såvidt, sa han til Sandefjord Fotballs egen hjemmeside før kampen.

Derfor  var det grunn til nerver under hele kampen, mente han.

Kanskje også fordi laget for første gang denne sesongen skal forsvare en opprykksplass på tabellen.

Det ble imidlertid uten Yaw Ihle Amankwah på banen. Han fikk sitt tredje gule kort i forrige kamp og soner karantene. Inn for han kom Peter Magnusson.

Artikkeltags