Laget fra Sandefjord sto uten tap i serien før toppkampene mot Lillehammer og Vålerenga. Motstanderne var henholdsvis nummer to og tre på tabellen før runden.
I lørdagens andre oppgjør, mot Vålerenga var det Oslo-laget som trakk det lengste strået. Sandefjord måtte se seg slått 2–1.

– Jeg er utrolig skuffet over innsatsen og måten vi gjennomfører kampen på. Vi beviser at vi må gi 100 % hele tiden, om vi skal ha en mulighet til å klare kvalik, sier en tydelig skuffet Martin Christiansen.

Laber innsats

Futsal-guttene startet kampen friskt og de tok ledelsen ved Fredrik Olsen. Der ifra og ut handlet mye om Vålerenga.
– Vi møter et litt utradisjonelt forsvar. Når vi ikke får til spillet vårt så kladder det veldig og det meste går i stå, sier Christiansen.
– Denne sesongen har vi vært bortskjemt med å vinne, så moralen ble ganske lav når vi havnet under. Det virket som vi trodde vi hadde vunnet kampen på stillingen 1–0. Dette må vi bare legge av oss så fort som mulig.

Vant knepent

Lørdagen var derimot ikke helsvart for Futsal-guttene. Dagen startet med en 3–2 seier over serietoer Lillehammer.
I seieren mot laget fra Oppland, sto Preben Skorge for to av scoringene, mens det siste målet var et selvmål.
– Totalt sett syntes jeg vi har kontroll på kampen og vinner fortjent. Vi styrer hele kampen frem til det er igjen to minutter. Da ble vi litt stresset, men klarte å hale seieren i land. Det er alltid deilig å slå andreplassen, forteller Christiansen.

Tar jul på tabelltoppen

Tross tapet mot Vålerenga, tar Sandefjord Futsal juleferie på toppen av tabellen. Seriespillet starter opp igjen i januar.
Utgangspunktet for vårsesongen er satt: De skal beholde tabellposisjonen og sikre kvalikkamp. Om laget opprettholder formen de har hatt i høstsesongen, så kan Sandefjord-laget definitivt se fram til en morsom vår.