Sykleklubben fikk Sandefjordsrosen

Rolf Christensen (f.v.) og Rune Steinsvik mottok Sandefjordsrosen 2011 av Sparebank 1’s Tore Andersen og Roar Kaupang. FOTO: ANN KRISTIN SAASTAD

Rolf Christensen (f.v.) og Rune Steinsvik mottok Sandefjordsrosen 2011 av Sparebank 1’s Tore Andersen og Roar Kaupang. FOTO: ANN KRISTIN SAASTAD

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Vi er veldig takknemlige og ikke minst ydmyke over å få en pris som dette, sier Rune Steinsvik, leder i Sandefjord sykleklubb.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Fredag ble han, og nestleder i klubben, Rolf Christensen, overrakt hedersprisen fra Sparebank 1, en pris som nå er blitt delt ut 22 ganger.
Sandefjordsrosen blir årlig tildelt en eller flere personer, organisasjoner eller bedrifter, som på en god måte har markedsført Sandefjord i inn- og utland.
Tore Andersen i Sparebank 1 forteller at sykleklubben skilte seg ut blant kandidatene til prisen for 2011.
I begrunnelsen trekker juryen fram at klubben har klart å innarbeide et storritt som Sandefjord Grand Prix. De trekker mer enn 10.000 tilskuere til sentrum ved hvert arrangement, får en rekke toppsyklister på deltakerlista, og setter byen på kartet både her hjemme og i utlandet. Også klubbens VM-søknad ble trukket fram.
«Den dyktige, ambisiøse og initiativrike klubben, dristet seg til å søke om å få arrangere VM her i Sandefjord. Riktignok ble en annen arrangør valgt, men igjen fikk byen oppmerksomhet i media på en god måte», skrev juryen i sin begrunnelse.
Juryen har bestått av banksjef Roar Kaupang, markedssjef Tore Andersen, leder i Sandefjord Næringsforening, Helene Berg Allum og daglig leder på E2, Finn Erik Sjong.
– Vi setter utrolig pris på en oppmerksomhet som dette. Det er en heder til alle de 400 i sykleklubben som gjør en formidabel innsats gjennom hele året, sier Rune Steinsvik.


Artikkeltags