Gå til sidens hovedinnhold

–Vi vil vinne 1. divisjon

Artikkelen er over 6 år gammel

Etter en helg der alle marginene gikk SFs vei, er laget klart for neste års Tippeliga. Men det gjør ikke at SF vil ta lett på de fire siste kampene.

– Har dere klart å holde fokuset etter opprykket?
– Ja. Spillerne og trenerne hadde fri tirsdag, som vi alltid har i sesongen. Men jeg var overrasket over intensiteten på treningene onsdag og torsdag. Den var høyere enn forventet, sier Lars Bohinen.

Han sier at spillerne hele denne sesongen har vært flinke til å nullstille seg, og fokusere på neste kamp - uansett hva motstanderen heter.

– Det har de klart denne gangen også. Jeg har inntrykk av at spillerne selv ønsker å stå på for fullt ut hele sesongen. Trenerne trenger ikke motivere dem. Både spillerne og jeg ønsker å vinne 1. divisjon. Slik sett blir Tromsø-kampen om et par uker en nøkkelkamp, sier SF-treneren.
Han kjenner godt til Bærum, ettersom han bor i området. Laget konkurrerte med Bohinens lag Asker om opprykk i 2013.

– De har overrasket alle, selv om laget muligens har overprestert i år. De variererer litt i prestasjoner, og er bedre offensivt enn defensivt. De klarte å slå Tromsø hjemme. Så vi undervurderer dem definitivt ikke, lover Lars Bohinen.

Les også:

Kommentarer til denne saken