Her blir det storskjerm, konkurranser og moro søndag

MOKOLLEN: Langs løypene opp til Mokollen venter arrangørene mye folk. På toppen blir det storskjerm, så publikum kan følge rittet også når de ikke tråkker opp bakken. Det vil også bli konkurranser og aktiviteter, og det legges opp til en skikkelig familiedag.

MOKOLLEN: Langs løypene opp til Mokollen venter arrangørene mye folk. På toppen blir det storskjerm, så publikum kan følge rittet også når de ikke tråkker opp bakken. Det vil også bli konkurranser og aktiviteter, og det legges opp til en skikkelig familiedag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er klart for sykkel-NMs aller siste dag og arrangørene forbereder seg på skikkelig trøkk langs løypene når Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen og resten av feltet kjører for medaljer.

DEL

Søndag er det NM-innspurt i Sandefjord med fellesstart landeveisritt på programmet, og det braker løs allerede klokken 8.30 med damene.

Klokken 13.00 er det herrenes tur.

Arrangørene håper byens befolkning vil være med på festen – og heie fram rytterne. Spesielt i sentrum og i Mokollen er det lagt godt til rette slik at publikum får god oversikt. Begge steder blir det storskjermer.

I Mokollen vil arrangøren i samarbeid med USBL arrangere familiedag ved barnehagen med konkurranser og aktiviteter. Der blir det også servering av pølser og brus.

(Saken fortsetter under bildet)

I SENTRUM: Fredag ettermiddag og kveld sto denne storskjermen på torvet, så publikum kunne følge hele gaterittet. Det blir også storskjerm i sentrum søndag.

I SENTRUM: Fredag ettermiddag og kveld sto denne storskjermen på torvet, så publikum kunne følge hele gaterittet. Det blir også storskjerm i sentrum søndag. Foto:

I Byparken står representanter fra Vestfold Vann – som markerer 50-årsjubileum i år – og deler ut drikke til dem som er tørste. De var på plass også fredag kveld under gaterittet, og Roy Bjelke kunne fortelle at de da hadde 2.000 drikkeflasker med seg, som de fylte med springvann og gledet publikum med.

– Vi slår et slag for vannet vårt og fyller flaskene fortløpende. Det har blitt veldig godt mottatt av alle som har vært innom. Nå slipper de å kjøpe vann, sier han.

VANN TIL PUBLIKUM: Roy Bjelke fra Vestfold Vann fikk hjelp fra arrangørklubbens Geir Olafsen med å fylle flasker som de delte ut til publikum under fredagens gateritt.

VANN TIL PUBLIKUM: Roy Bjelke fra Vestfold Vann fikk hjelp fra arrangørklubbens Geir Olafsen med å fylle flasker som de delte ut til publikum under fredagens gateritt. Foto:

LES OGSÅ: Nå er drikkevannet i Vestfold undersøkt for mikroplast

Noen av dem som ser fram til nok en dag med NM erMarkus Holden (11) og William Holden (8). Lørdag holdt de på å måle gata utenfor huset sitt.

– Jeg synes det er moro med NM og tror det kommer til å bli masse folk her, sier Markus.

MALER: Markus Holden (11) og William Holden (8) forbereder seg til siste dag av sykkel-NM med å male gata fin til søndagens ritt.

MALER: Markus Holden (11) og William Holden (8) forbereder seg til siste dag av sykkel-NM med å male gata fin til søndagens ritt. Foto:

Markus skal heie på Alexander Kristoff og har bestemt seg for å heie hele dagen.

– Det er gøyere når det skjer noe her i Sandefjord, sier han.

NAVN: Det er ikke bare Markus og William som har pyntet veien opp til Mokollen. Her er det skrevet navnet på Sandefjord-syklister som skal delta søndag.

NAVN: Det er ikke bare Markus og William som har pyntet veien opp til Mokollen. Her er det skrevet navnet på Sandefjord-syklister som skal delta søndag. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags