Nå rigges byen til NM-arena, og beboere får SMS-varsel

FORSIKTIG START: De store forberedelsene til sykkel-NM starter lørdag ettermiddag. Anders Besvold Hansen forteller at gjerdene foreløpig er satt i depoter langs løypetraseen.

FORSIKTIG START: De store forberedelsene til sykkel-NM starter lørdag ettermiddag. Anders Besvold Hansen forteller at gjerdene foreløpig er satt i depoter langs løypetraseen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag formiddag startet arbeidet med å montere tribuner i Badeparken, og depoter med gjerder ble satt ut. Sykkel-NM nærmer seg med stormskritt.

DEL

– Vi er i gang med å bygge tribuner, og har så smått startet med å plassere gjerder i depoter på strategiske plasser langs løypetraseén, forteller arrangementsansvarlig i Sandefjord Sykleklubb Anders Besvold Hansen.

Den store riggejobben til mesterskapet starter lørdag ettermiddag.

– Jo mer vi får klargjort før helgen, jo smidigere går det når vi setter i gang for alvor, men det meste må vi faktisk vente med til like før rittstart, sa Besvold Hansen fredag ettermiddag.

LES OGSÅ: Naboer blir stengt inne i to dager

Tråkker til

I 15-tida lørdag begynner arbeidet med å plassere ut gjerder for alvor, men dette skal ikke være til hinder for forretningene i byen.

(Saken fortsetter under bildet)

TRIBUNER: Ved Badeparken var tribunene i ferd med å reise seg fredag.

TRIBUNER: Ved Badeparken var tribunene i ferd med å reise seg fredag. Foto:

Arrangørene gjør imidlertid publikum oppmerksomme på at det vil være parkeringsforbud rundt hele løypa fra og med klokka 14.00 denne dagen. Dette vil være skiltet.

– Lørdag ettermiddag vil vi montere gjerder der det er mulig og ikke til hinder for forretningene som fortsatt er åpne, eller trafikken. Først søndag morgen starter den store innspurten og da vil også veier bli stengt, fortsetter han.

LES OGSÅ: Du vil bli berørt av sykkel-NM: – Her blir det stengte veier

SMS til alle

NM-arrangøren har sendt ut varsel i posten til alle som blir direkte berørt av sykkel-NM, som går av stabelen fra 17. til 24. juni. De har også oppsøkt en rekke husstander for å gi informasjon.

– Med håp om å nå alle, vil vi nå også sende ut varsel på SMS til direkte berørte. Vi vil da bruke systemet til kommunen, og dette starter vi med på fredag, sier Besvold Hansen.

STORT MAGASIN: Her kan du lese alt om Sykkel-NM

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags