Familiedagen på Tjølling landbane må utsettes: – Ikke forsvarlig for hestene og barna

UTSETTES: Her er Emilie Fjeldvik og Skippy foran Caroline Borge og Amber under familiedagen i 2013. I år blir dagen først avholdt 2. pinsedag.

UTSETTES: Her er Emilie Fjeldvik og Skippy foran Caroline Borge og Amber under familiedagen i 2013. I år blir dagen først avholdt 2. pinsedag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Baneforholdene og en dyster værmelding gjør at arrangørene ikke ser annen utvei enn å utsette familiedagen.

DEL

(Østlands-Posten) Tradisjonen tro skulle dagen på Tjølling travbane blitt arrangert 2. påskedag, men i år har de sett seg nødt til å utsette opplegget. Årsaken er at banen neppe vil være i forsvarlig stand til å arrangere et barne- og familiestevne.

– Vi fikk et tonn med salt fra Jarlsberg, har måket alt, holdt på lenge og var ved godt mot, men så er det meldt en uke med frost. Når vi ikke har værgudene med oss kan vi ikke gjøre annet enn å utsette, sier May Kristine Grønvold i Larvik Travlag.

– Det siste løpet er ponniløp med små barn. Det er ikke forsvarlig for hestene og barna å arrangere det nå. Dette skal være barnas dag, og det er ikke kos når det er kaldt og sølete.

Den nye datoen for familiedagen er 2. pinsedag 21. mai, men bortsett fra det kommer ikke Larvik Travlag, som arrangerer dagen sammen med Sandefjord Travforening, til å endre på formen.

– Vi har alt klart, så det blir det samme opplegget 2. pinsedag, sier Grønvold.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags