Gå til sidens hovedinnhold

Håper mange finner et triatlon under juletreet i år

Artikkelen er over 4 år gammel

Vil du gi en sporty julegave til deg selv, kjæresten, naboen, eller andre som fortjener det? Arrangørene av Gråtassen Triathlon tenker nytt i førjulstida.

I forberedelsene til den 19. utgaven av triathlon-konkurransen i Kodal, har arrangørstaben funnet fram nisselua. De har åpnet for tidlig påmelding og har «julegavepris» helt fram til 24. desember på sine nettsider.

– Vi ønsker jo at flest mulig blir med på Gråtassen 5. august neste år, og ved å starte tidlig, får deltakerne god tid til forberedelser. Nå kan man gi seg selv eller andre en sprek julegave. Et nyttårsforsett om å gjennomføre Gråtassen må være et bra mål, sier Trond Stensholt i Kodal IL.

Han håper mange finner «et triatlon» under grana i år.

– Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi bort, så vi synes dette er en god idé. Man får en liten dytt til å komme i gang, eller vedlikeholde treningen. Å gjennomføre Gråtassen er et overkommelig mål for de aller fleste, sier Stensholt.

Gråtassen har de siste årene vært Norges største triatlon, et arrangement for både topp og bredde. Aldersgrensen er satt til 15 år.

– For oss handler det om å legge til rette så alle kan være med. Terskelen skal ikke være for høy. I Gråtassen møtes alle, sier han.

Stensholt har en drøm om at neste sommers arrangement kan by på nye rekordtall. Da må konkurransen trekke over 672 deltakere.

Kommentarer til denne saken