Nå tar de Runar triatlon

Gjengen i Utfordringen tar stadig nye steg. Mandag perset deltakerne i testløpet «Mokollen Opp» på sykkel. Nå forbereder de seg til Runar Triatlon. Fora f.v.: Trenerne Jan Ivar Simonsen, Rune Steinsvik og Åshild Jenssen. Bak f.v.: Karen Anine H. Eliassen, Gunn Edith Nilsen, Annette Gjerstad, Liv Karin Eikrem, Mona Westgård Lund, Silje-Marie Henriksen, Ole Petter Sølvesen, Marius Nordby og Geir Andreas Olafsen. 
 FOTO: ANN KRISTISAASTAD

Gjengen i Utfordringen tar stadig nye steg. Mandag perset deltakerne i testløpet «Mokollen Opp» på sykkel. Nå forbereder de seg til Runar Triatlon. Fora f.v.: Trenerne Jan Ivar Simonsen, Rune Steinsvik og Åshild Jenssen. Bak f.v.: Karen Anine H. Eliassen, Gunn Edith Nilsen, Annette Gjerstad, Liv Karin Eikrem, Mona Westgård Lund, Silje-Marie Henriksen, Ole Petter Sølvesen, Marius Nordby og Geir Andreas Olafsen. FOTO: ANN KRISTISAASTAD

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Deltakerne i Utfordringen forbereder seg til Gråtassen med deltakelse i Runar Triatlon.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Jeg gleder meg faktisk litt til dette, for jeg har aldri vært med i et triatlon før, sier Gunn Edith Nilsen.
17. juni står hun og flere av treningsvennene i Utfordringen på startstreken ved Goksjø, klare for den lengste løypa i Runar Triatlon.
Da gjengen ble oppfordret av arrangørene til å delta, var de ikke sene med tilbakemeldingene. Konkurransen på Haukerød passer perfekt i forberedelsene til Gråtassen Triathlon, ett av deres tre mål i sommer.
Jeg tror det blir greit å få en gjennomkjøring som dette, så vi vet hva vi kan forvente. Jeg er veldig spent på hvordan overgangen fra sykling til løping vil bli, sier Gunn Edith.
Hun er forberedt på litt tunge bein.

LES OGSÅ: Resultatliste, Sandefjordsløpet, 26.05.2012

Positiv opplevelse

Arrangørklubbens Hans Kenneth Hjertaas håper deltakerne får en positiv opplevelse i det lokale triatlonet, en konkurranse med noe kortere distanser enn Gråtassen.
Jeg synes det er veldig moro at de tok oppfordringen og stiller, sier Hans Kenneth, som regner med at påmeldingene vil strømme på i dagene som kommer, til samtlige tre distanser.
– Det er friskt i Goksjø foreløpig, men vi regner med at temperaturen stiger godt innen løpet, sier han.

Formen blir sakte, men sikkert bedre, så jeg må vel være fornøyd.

LES OGSÅ: Nådde målsettingen

Følger programmet

For gjengen i Utfordringen blir det en liten triatlonforsmak allerede lørdag. Da skal de sammen med trener Jan Ivar Simonsen teste sykkel- og løpedelen av Gråtassen-løypa.
Mandag syklet de noe av Sandefjordritt-traseen med Rune Steinsvik, også han Utfordringen-trener.
Etter en tur på halvannen time, avsluttet de med testløpet «Mokollen Opp».
Samtlige satte ny bestetid opp bakken.
– Formen blir sakte, men sikkert bedre, så jeg må vel være fornøyd, sier Gunn Edith som forbedret seg med 40 sekunder fra testen i april.
Hun er forberedt på mye sykling i ukene framover, og ikke minst en del intervall.
– Jeg må få opp kondisen fram mot de to store konkurransene, sier hun.

LES OGSÅ: – Verdien av trening overskygger alt annet

Artikkeltags