Stor leteaksjon etter ung sandefjording

Av

Leteaksjonen ga ingen resultater onsdag kveld. Torsdag morgen fortsetter politiet og frivillige søket etter en savnet 21-åring i Sandefjord.

DEL

Like før 23.30 onsdag kveld meldte Politiet i Sør-Øst på Twitter at det pågår en stor leteaksjon etter en 21-år gammel mann i Sandefjord.

Klokka 06.00 torsdag morgen er han fremdeles ikke funnet. Mellom klokka 08.00 og 09.00 nye letemannskaper samles for å fortsette søket, opplyser operasjonsleder André Kråkenes til Sandefjords Blad.

– Det ble gått gjennom en del områder i løpet av natta, og noen av disse må gjennomsøkes på nytt i dagslys. Dersom vi ikke gjør noen funn her, vil søket utvides til større radius. Alt vi vet nå er at han har forlatt sin bopel mellom tirsdag klokka 20.00 og onsdag klokka 19.00

Han hadde sist kontakt med foreldrene tirsdag kveld, ifølge Kråkenes. Politiet har opplysninger om at han skal ha hatt med seg en sykkel.

– Det betyr at han kan ha kommet langt, sier Kråkenes.

Deltok med helikopter

Politiet opplyser at mannen er cirka 170 centimenter høy, har kortklipt mørkeblondt hår, trolig ikledd en mørkeblå jakke med hette, blå olabukse og hvite Nike-sko.

Leteaksjonen pågikk onsdag mellom Runarhallen og sentrum av Sandefjord. Politihelikopteret med varmesøkende funksjoner deltok også i leteaksjonen, sammen med patruljer og frivillige i området.

– Akkurat nå er det ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt. Men noe har skjedd med han på et eller annet vis. Det er uvanlig at han er borte så lenge uten kontakt med familien, sa Kråkenes onsdag.

Ifølge Kråkenes har det kommet inn flere tips i saken.

Politiet tar imot tips på telefon 02800.

Artikkeltags