Gå til sidens hovedinnhold

Over 750 var uten strøm i Sandefjord

Artikkelen er over 3 år gammel

Sandefjord ble igjen rammet av strømbrudd tirsdag, og på det meste var 755 husstander uten strøm. Utover kvelden fikk de fleste strømmen tilbake, men onsdag morgen var fremdeles flere uten strøm.

Rett før klokka 23 tirsdag kveld var 21 husstander uten strøm i Sandefjord kommune.

Onsdag morgen var det fremdeles 21 husstander uten strøm i kommunen.

Da de første mistet strømmen tirsdag ettermiddag var det 410 personer som ble rammet i Sandefjord. En time senere var antallet nede i 128 stykker.

Kl. 16.49 hadde det steget til 755. En snau halvtime senere hadde flere kunder igjen fått tilbake strømmen, mens 245 stykker fremdeles var uten. Fire feil var årsaken til strømbruddene. Kl. 21 var to av disse rettet.

– Forholdene har forverret seg, og Skagerak Nett har i dag hatt nye strømbrudd flere steder i nettet, sier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes i en pressemelding, og legger til:

– Alt tilgjengelig mannskap arbeider i dag med rydding og forebygging. På grunn av lavt skydekke har det heller ikke i dag vært mulig å benytte helikopterressursene.

Strømmen ble borte i Kodal igjen

Andebu var det sterkest rammede stedet, med over 500 uten strøm på det meste. Kodal ble også denne gangen berørt av strømbrudd.

Denne er tredje gang på kort tid at beboere i Kodal opplever å være uten strøm. Store deler av forrige uke var strømmen borte. Etter det andre strømbruddet lørdag kveld, tok det nesten et døgn før strømme kom tilbake.

På det verste var det tirsdag over 1500 kunder uten strøm i Vestfold og Telemark.

LES OGSÅ: Har du vært uten strøm i over 12 timer? Da har du krav på kompensasjon (+)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.