Gå til sidens hovedinnhold

Store Bergan vant for tredje gang

Artikkelen er over 4 år gammel

Store Bergan skole best i distriktsfinalen i sykkelprøven

Sykkelprøven ble arrangert på Haukerød skole nylig. Det var Store Bergan skole som trakk det lengste strået, og ble best av de 17 Sandefjords skolene som deltok. Dette var tredje gang siden 2005 at Store Bergan var best. Derfor fikk skolen  NAFs vandrepokal til odel og eie. Rektor ved Store Bergan skole, Gunnar Straand er veldig fornøyd med elevenes innsats. Han skryter av foreldrene som  er flinke å lære ungene sine sykkelferdigheter, og  det ser ut til at elevene er stødige og flinke til å konsentrere seg å yte når det gjelder. En sjelden gang får skolen inn klager på elever som har kjørt litt uvettig. Dette følges opp i etterkant av skolen, sier rektor Straand.

LES MER HER: Kom på tredjeplass i den Nasjonale Sykkelprøve.

De tre elevene som utgjorde skole laget i år var: 5. klasse – Martin Haugelie (2. plass), 6. klasse – Albert Haukom (3. plass) og 7. klasse – Martin Lundquist (delt 1. plass)

Martin Lundquist var én av fire elever fra Sandefjord som også kvalifiserte seg til landsfinalen i NAF sykkelkonkurranse. Dette norgesmesterskapet  ble arrangert i Leto Hallen på Romerike, med ca. 80 deltagere fra Alta i nord til Mandal i sør. Her ble Martin beste elev fra Sandefjord med en flott fin delt tredjeplass.

Kommentarer til denne saken