Gå til sidens hovedinnhold

Takk til dem som våget å stemme noe nytt

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ja, jeg er veldig skuffet over resultatet for Liberalistene. Vi hadde stor tro på at vi skulle klare å få inn én representant i kommunestyret i nye Sandefjord kommune. Men, slik ble det ikke denne gangen. Likevel, det er noen hundre som har våget å stemme noe nytt denne gangen, med direkte stemmer på Liberalistene og personlige slengere, det vil vi bare takke dere så mye for.

Vi ruster opp igjen, og satser videre. Vi skal gjøre det vi kan fra utsiden av kommunestyret for å fokusere på unødvendig sløseri i kommunen, fremme liberale tanker og idéer, samt jobbe internt for å bygge et større team rundt Liberalistene. Neste gang står vi sterkere og har større kapasitet til å påvirke folkeopinionen lokalt.

Vi sto godt på denne gangen, og noen ganger er utakk verdens lønn, sånn er det bare. Men, dette var kun starten for oss. Første sten i et mer liberalt samfunn er nå lagt. Vi tror mange er like som oss der ute; som ønsker å bestemme mer over sitt eget liv, som ønsker at det offentlige skal sløse mindre på unødvendige ting, som vil ha bedre forhold for det lokale næringslivet, som vil redusere skattetrykket, som vil ha en friere skole, og som vil bekjempe rasisme og urettferdighet. Alt dette er gode verdier som jeg tror vil få en større plass i samfunnet, vi er muligens bare litt tidlig ute?

Så, tusen takk til alle dere som faktisk våget å stemme Liberalistene denne gangen, i et fra før konservativt Sandefjord. Det er ikke forgjeves, tro ikke det. Dette er med på å bygge vårt parti videre, og den muligheten skal vi ta. Vi gjorde det best på valgkretsene Breidablikk og Haukerød, spesielt takk til dere som stemte der.

Takk også til dere som engasjerte dere generelt politisk, uansett hvilket parti dere stemte på, valgdeltakelsen gikk opp over 4% etter det jeg forstår. Det er betydelig, og bra for demokratiet. Neste gang må vi få opp ennå flere velgere fra sofaen. Nå ble det ikke så store forandringer politisk i Sandefjord likevel, så de av dere som ønsket forandring, dere, og vi, må mobilisere flere velgere neste gang.

Takk for valget folkens, vi kommer sterkere tilbake!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.