Var det ment som en aprilspøk Hoelseth?

"Det betyr at taxfreeomsetningen, uavhengig av om det er kommersielle aktører eller Vinmonopolet som står for driften, er inntekter som flyplassen skal beholde," skriver Hilde Hoff Håkonsen.

"Det betyr at taxfreeomsetningen, uavhengig av om det er kommersielle aktører eller Vinmonopolet som står for driften, er inntekter som flyplassen skal beholde," skriver Hilde Hoff Håkonsen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Bjørn Hoelseth sprer usannheter i leserinnlegg i Sandefjords Blad. Han hevder at Arbeiderpartiet vil la Vinmonopolet få monopol på taxfreeomsetningen på norske flyplasser. Det er feil.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Bjørn Hoelseth, om du tar et google-søk, så finner du programmet til Arbeiderpartiet for inneværende stortingsperiode. Det er ingen tvil om hvor Arbeiderpartiet står i saken om taxfreeomsetning. Ordrett fra vårt program: «Vurdere å la Vinmonopolet ta over driften av taxfree-ordningen når gjeldende avtale utløper. Inntektene til offentlige og private flyplasser videreføres». Det bør ikke være mulig å misforstå.

Det betyr at taxfreeomsetningen, uavhengig av om det er kommersielle aktører eller Vinmonopolet som står for driften, er inntekter som flyplassen skal beholde.

LES HVA BJØRN HOELSETH (H) SKRIVER HER: Ap-folk i Vestfold, tør dere stå opp for taxfreesalget på Torp på landsmøtet?

Om du tar en telefon til Gisle Skansen, administrerende direktør for Sandefjord Lufthavn Torp, så vil han nok svare deg at han ikke er bekymret for hvor Arbeiderpartiet står i denne saken. Han er nok mer bekymret for hva deres regjeringspartner KrF ønsker. Det virker som Høyre er mer opptatt av å spre usannheter om Arbeiderpartiets politikk, enn å ha kontroll på sin egen sprikende regjering.

Vi i Vestfold Arbeiderparti ser nå fram til landsmøtet til helgen og kommende valgkamp med å bygge sterkere felleskap og redusere forskjeller mellom folk. La oss heller bruke kreftene på å diskutere reelle politiske forskjeller.

Fint om du Hoelseth kan slutte å spre usannheter, eller kanskje det var ment som en aprilspøk fra din side?

ANDRE MENINGER:

Facebook blir vår tids undergang 

Hvorfor bryr Sandefjords Blad seg om CV-saken? 

Artikkeltags