Sabina (26) leter etter unge skuespillerjenter

Inviterer til audition: Skuespiller Sabina Kinda Mrich inviterer til audition 24. april. (Jonas Sandvik i bakgrunnen var med på fjorårets oppsetning). Foto: Flemming H. Tveitan

Inviterer til audition: Skuespiller Sabina Kinda Mrich inviterer til audition 24. april. (Jonas Sandvik i bakgrunnen var med på fjorårets oppsetning). Foto: Flemming H. Tveitan

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Er du den unge skuespilleren Sabina Kinda Mrich og hennes ensemble leter etter?

DEL

Sammen med skuespillerkollega Ida Westig, driver Sabina Kinda Mrich produksjonsselskapet Teater Kadabra. Ambisjonen er å hvert år sette opp en barneforestilling i Sabinas hjemby, Sandefjord.

I fjor sommer serverte Teater Kadabra forestillingen «Linus og sirkusfuglene» til mer enn 250 glade barn i kulturhuset Rukla, og i år følger de opp med forestillingen «Satelitter på himmelen».

Denne gangen spiller de i Verdensteateret. Premieren er 8. juli, og stykket spilles helgene fram til 24. juli, til sammen ni forestillinger.

LES OGSÅ: Disse får 334.000 kroner på delings

Selveste hovedrollen

Ensemblet består av tre, eller muligens fire, voksne skuespillere. Men hovedrollen, den er skrevet for et barn.

Men det barnet vet Sabina og hennes kollegaer foreløpig ikke hvem er. Derfor inviterer de til audition i Rukla kulturhus 24. april klokka 13.00.

Så, er du ei jente mellom åtte og 14 år, og drømmer om å stå på en scene sammen med profesjonelle skuespillere, har du her en sjelden mulighet.

– Er det noen spesiell type jente dere ser etter?

– Nei, men det er fint hvis du er fra Sandefjord eller omegn, glad i teater og klar for en morsom utfordring, sier Sabina.

Vi tror det blir en fabelaktig forestilling

Sabina Kinda Mrich

Og en smule utfordrende blir det nok for den unge heldige.

For rollen som den søte, nysgjerrige og fantasifulle karakteren «Joni» i det nyskrevne stykket, er som nevnt hovedrollen.

– Det blir helt klart litt jobb for den vi velger. Men samtidig er det ikke ofte slike muligheter dukker opp. Og vi tror det blir en fantastisk forestilling, sier Sabina.

Når teppet går opp i Verdensteateret 8. juli, er det for en urpremiere. For stykket «Satellitter på himmelen», skrevet av Kristofer G. Blindheim, har aldri før vært spilt på en scene.

LES OGSÅ: Tar teatersuksessen med seg hjem! og Flyr flott, men litt høyt

Vakkert budskap

Forestillingen handler om «Joni», som har et svart hull i magen. Det representerer noe Joni mangler og gjerne vil finne.

Sammen med lillebroren sin drar hun ut på en reise i sitt eget fantasiunivers for å finne noe som kan tette det svarte hullet. På reisen møter hun alt det rare fantasien har å by på, blant annet 44 elefanter og sin egen romvesenfamilie ...

– Stykket har et vakkert budskap, sier Sabina.

Den som ønsker å delta på audition, må sende en mail til teaterkadabra@gmail.com, eller ringe til Sabina på telefon 92849288 – innen 15.april.

Sabina Kinda Mrich (26)

  • Fra Sandefjord, bor i Oslo
  • Har treårig musikalutdannelse fra Bårdarakademiet i Oslo
  • Har også teaterutdannelse fra Høyskolen i Oslo og Akershus
  • Står bak produksjonsselskapet Teater Kadabra

Artikkeltags