Væpnet politi rykket ut etter melding om skuddepisode, fant blodig mann på Tjøllingvollen

I SENTRUM: Det var her i sentrum av Tjøllingvollen en mann fredag kveld ble funnet blodig og forslått.

I SENTRUM: Det var her i sentrum av Tjøllingvollen en mann fredag kveld ble funnet blodig og forslått. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Hadde blitt slått i hodet. Ble kjørt til sykehus med omfattende skader - måtte sy 12 sting.

DEL

(Østlands-Posten) Vestfold-politiet rykket fredag ut med flere patruljer og bevæpning til Tjøllingvollen, etter meldinger om at en mann skulle ha blitt skutt.

Operasjonsleder Eskil Hagen Olsen opplyser at det var en forbipasserende som litt før klokken 20.20 fredag kveld kom over en blodig og forslått mann på Tjøllingvollen. Vitnet ringte umiddelbart til nødetatene, som rykket ut.

Politiet melder videre at patruljene har etterforsket saken, og konstatert at det har vært en voldsepisode, men ingen skudd skal ha blitt avfyrt.

Fikk sydd om lag 12 sting i hodet

Mannen ble umiddelbart kjørt til sykehus for undersøkelser.

Operasjonsleder Olsen opplyser at den skadde mannen ble påført til dels omfattende skader i hodet, og at han blødde kraftig.

De foreløpige meldingene går ut på at han er påført sår som må sys. Mannen skal ha vært bevisst og har gitt en foreløpig forklaring til politiet.

SISTE OPPDATERING: Mannen ble kraftig bandasjert skrevet ut fra Sykehuset i Vestfold rundt midnatt natt til lørdag, etter å ha sydd om lag 12 sting i hodet.

Ikke pågripet

Overfor vitnet og politiet hevdet mannen at han hadde blitt skutt. Det ble fort konstatert at det ikke var løsnet skudd, men at en annen mann hadde slått ham i hodet med en gjenstand.

– Er vedkommende som slo pågrepet?

– Nei. Han er avhørt av patruljen, og på grunn av omstendighetene rundt er det besluttet ikke å pågripe ham. Vi har beslaglagt gjenstanden han brukte å slå med.

De to mennene som var involvert i voldsepisoden er i 30- og 40-årene.

– Hva skjer videre framover?

– Vi fortsetter etterforskningen, og vi nærmer oss slutten på avhørene av de to involverte. Etter hvert overtar etterforskningsavdelingen saken.

Artikkeltags