To tenåringer skal ha blitt dyttet og slått av gjeng på opptil 15 personer

Politiet etterlyser vitner etter voldshendelse på Torvet.

DEL

Hendelsen skjedde like etter klokka 16.00 lørdag, på Torvet i Sandefjord. Politiet har fått tips om at det var mange involvert og at noen skal ha filmet hendelsen.

De ber derfor vitner om å ta kontakt med politiet på telefon 47696500.

To tenåringsgutter har blitt dyttet og slått, og kanskje sparket, på Torvet. Det var ganske mange ungdommer involvert her, det er nevnt at det kunne være rundt 15-tallet, men akkurat hvor mange, vet vi ikke, sier oppdragsleder Eskil Hagen Olsen til Sandefjords Blad.

Politiet ønsker å få vite mer om hva som er bakgrunnen. Det hele skal ha skjedd utenfor Hvaltorvet, og mellom Balkan og Pølsenilsen.

– Det var mange vitner, og det er blitt sagt at noen har filmet det. Vi ønsker å komme i kontakt med noen som har sett hendelsen eller som har filmet det, sier Olsen.

Det er ikke snakk om personskade, men spesielt fordi det er snakk om at barn i 13- til 15-årsalderen er involvert, både de to fornærmede og trolig også de andre involverte, tar politiet saken på alvor.

Politiet har vært i kontakt med noen få mistenkte, samt foreldrene deres.

– Vi har opprettet en sak, og det blir etterforsket, men vi ønsker hjelp til å finne ut hva som har skjedd,, slik at vi eventuelt kan forebygge flere slike hendelser, sier oppdragslederen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.