Gå til sidens hovedinnhold

Tønsberg-mann døde etter knivstikking

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 50-årene fra Tønsberg er død etter knivstikking i Drammen tirsdag kveld. En mann i 30-årene er siktet for forsettlig drap.

(Tønsbergs Blad)

Det opplyser politiet kl. 20.30 tirsdag.

Politiet fikk melding om en alvorlig voldshendelse tirsdag klokken 18.32, og rykket ut med flere patruljer til Kinogarasjen på Bragernes i Drammen.

På stedet fant de en alvorlig skadet person, som raskt fikk helsehjelp. Han ble fraktet til sykehus, men livet sto altså ikke til å redde.

Gjerningsmann skal ha meldt fra selv

Politiet pågrep en mann i slutten av 30-årene på stedet som de mener er gjerningsmannen. Han meldte selv ifra til politiet om knivstikkingen og ble pågrepet uten dramatikk.

Politiet opplyser at det er en familierelasjon mellom offeret og gjerningsmann, og til VG opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen at siktede er en kjenning av politiet. Han er foreløpig siktet for forsettlig drap. Advokat Espen Wangberg har blitt oppnevnt som forsvarer, men har ikke snakket med siktede ennå.

– Jeg har blitt orientert om saken. Han er siktet for drap, og utover det har jeg ingen kommentarer på nåværende tidspunkt, sier Wangberg til Tønsbergs Blad rundt klokken 20.45.

Varsler pårørende

Politiet kan så langt ikke si noe om bakgrunnen for knivstikkingen.

Politiet vil ikke gå ut med eksakt alder på offer eller gjerningsmann, siden de fremdeles arbeider med å varsle de nærmeste pårørende.

– Det er iverksatt en omfattende taktisk og teknisk etterforskning, blant annet innhenting av elektroniske spor, opplyser politiet.