Reiser Europa rundt på såpe og vann

BOBLER: Med fint vær fikk boblene rene kunstuttrykket mot den blå himmelen. På lørdag blåste det i tillegg, så boblene fant fort sine egne veier.

BOBLER: Med fint vær fikk boblene rene kunstuttrykket mot den blå himmelen. På lørdag blåste det i tillegg, så boblene fant fort sine egne veier. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tomas Ejchon fra Polen har funnet en fin måte å utforske Europas land og byer på. Det beste er at det er tilnærmet gratis.

DEL

Var du i byen lørdag eller søndag formiddag kunne du kanskje se alle fine såpeboblene som danset rundt i luft over Torvet.

Polakken har funnet en miljøvennlig hobby og inntektskilde som samtidig gjør mere rent enn å skitne til. Det så også ut som barna elsket det, der de sprang sine ben av for å fange boblene.

Han forteller at han bare er på et kjapt besøk i byen, før han setter kursen mot Kristiansand. Han kommer nå fra noen dager i Oslo, men der likte han seg dårlig.

– Jeg liker meg i koselig småbyer, folk er mer vennlige der. Det er også lettere å få noen kroner i koppen. Det blir ikke mye, men holder til litt mat, så jeg overlever. Tak over hodet får jeg gjennom couchsurfing (nettbasert gratis overnatting hos privatpersoner), forteller han.

SÅPE: Med ganske enkle saker klarer Tomas å underholde både barn og unge med sine bobler. Han understreker at han alltid vasker etter seg.

SÅPE: Med ganske enkle saker klarer Tomas å underholde både barn og unge med sine bobler. Han understreker at han alltid vasker etter seg. Foto:

Alt Ejchon har med seg for å oppleve nye byer og steder, er to pinner, en liten taustump, og en bøtte med vann og såpe.

Kanskje dette kan være til inspirasjon for at man ikke alltid trenger mange penger og de store tingen for å oppleve noe?

Artikkeltags