SISTE: Det er nå bedre sikt på flyplassen. Widerøes København-fly klarte å lande i rute på Torp klokka 21.48. KLMs fly fra Amsterdam til Torp, som skulle lande 22.30, har fått ny ankomstid, 22.52.

Se flyselskapenes fortløpende oppdateringer HER!

Widerøes flyginger fra Stavanger og Trondheim, som skulle lande på Torp henholdsvis klokka 19.50 og 20.50, har fått nye ankomsttider. Stavanger-flyet er ventet til Torp klokka 20.15, mens Trodheims-flyet er ventet klokka 21.30.

Flyet som skulle ha gått til Bergen klokka 18.30 er kansellert.

Også tidligere tirsdag skapte været problemer. Flyet som skulle ta over 180 personer til Warszawa, landet aldri på Torp. Derfor ble passasjerene stående «tåkefaste» på Torp.

– Vi fikk booket om, om ikke alle, så nesten alle, passasjerene som skulle til Warszawa tidligere i dag, sier administrerende direktør ved Torp, Gisle Skansen.

LES OGSÅ: Nesten 200 passasjerer tåkefaste på Torp

Uforutsigbart

Skansen sier været har vært utfordrende de siste dagene.

– Været er veldig uforutsigbart for tiden. Det kan være tett tåke og umulig å lande, så, 10 minutter senere, kan det være helt klart. Da er det vanskelig for flygerne å beregne om de kan lande på Torp eller ikke når de er på vei, sier han.

Det er kun landingen som blir vanskelig når det er dårlig sikt på grunn av tåke.

– Har flyene først kommet på bakken er det ikke noe problem å ta av igjen, sier Skansen.

LES OGSÅ: Hun har ansvaret for ny Vestfoldbane – gjett hva hun lekte med som barn ...

Isete rullebane

Tidligere i måneden hadde Torp problemer med isete rullebane.

– Da kan vi heller ikke ta av. Flyene er avhengige av friksjon for å kunne ta av. Nå er temperaturene så høye at det ikke er noe problem, sier han.