Stenger E18 i natt

NATTESTENGT: Strekningen mellom Hesbykrysset (bildet) og Borgekrysset på E18 stenges mellom klokken 22:00 og 06:00 nettene til torsdag og fredag.

NATTESTENGT: Strekningen mellom Hesbykrysset (bildet) og Borgekrysset på E18 stenges mellom klokken 22:00 og 06:00 nettene til torsdag og fredag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir nattestengt mellom Stokke og Sem - og flere stedvise innsnevringer.

DEL

(Tønsbergs Blad) Statens vegvesen melder i en pressemelding at E18 i natt stenges på strekningen mellom Hesbykrysset – hvor avkjøringen til Andebuveien ligger – og Borgekrysset i Stokke.

Strekningen som stenges er rundt 5.5 kilometer lang.

Det er sørgående løp som stenges i perioden mellom klokken 22:00 onsdag kveld og 06:00 torsdag morgen.

Grunnen til den midlertidige stengingen er vedlikeholdsarbeid. Omkjøring vil bli skiltet, melder veivesenet.

LES OGSÅ: Har du lagt merke til de nye lysene politibilene bruker? (+)

Redusert framkommelighet

Det er også stedvis nedsatt fremkommelighet på flere strekninger på E18:

På strekningen mellom Bergsengakrysset i Sande og Aulerødkrysset i Tønsberg er det stedvis nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen. Ett felt kan bli stengt i perioder på inntil ti minutter på grunn av vedlikeholdsarbeid. Stengingen av feltet gjelder nordgående løp i periodene mellom 21:00 og 06:00 natt til torsdag og fredag.

På strekningen mellom Langangenkrysset i Porsgrunn og Hesbykrysset på Sem er det stedsvise innsnevringer og nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen grunnet vedlikeholdsarbeid. Dette gjelder fram til klokken 06:00 fredag morgen.

I Larvikstunnelen er det innsnevring, nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen og toveis trafikk i ett løp fram til klokken 06:00 fredag morgen.

LES OGSÅ: Da bensinstasjonen dumpet prisene, tok det av: – Det var kø fra vi åpnet (+)

LES OGSÅ: Nå stenger snart tunnelen – her vil Vegvesenet at du skal kjøre i stedet (+)

Artikkeltags