STIF basket - Sandefjord Whalers har hatt en travel oppstart av sesongen med kamper hver helg.

Denne helgen var det G17-laget som gjorde suksess! Lørdag var det hjemmekamp i Bugårdshallen mot EB85 (Bærum). Det var en kamp guttene hadde store forventninger til. Sist helg var det bortekamp mot samme lag og Sandefjord vant til slutt 75-59 etter en spennende siste periode. Lørdagens hjemmekamp startet med at lagene fulgte hverandre tett i de tre første periodene. Fjerde og siste periode ble utrolig spennende med en utvisning på bortelaget og godt lagspill hos Sandefjord. Guttene jobbet hardt sammen og gikk seirende av banen på marginen 52-47.

Søndag var det bortekamp mot Hønefoss, med tidlig avreise. Guttene hadde lørdagens kamp i beina, men var motivert for full innsats. Lagene fulgte hverandre gjennom de første periodene, før guttene dro fra i de siste periodene til sluttresultat 52-32 i Sandefjords favør.

I helga har også STIF basket- Sandefjord Whalers sine øvrige lag vært på banen. U13 spilte bortekamp mot Asker. Dette er et nytt lag med stort potensial og i kampen var det full innsats (Asker-STIF 47-32). G14 spilte hjemmekamp mot Sandvika. En intens kamp med jevne lag i starten. Men en skade og en utvisning førte til et uunngåelig tap (STIF-Sandvika 41-72). Senior-laget spilte hjemmekamp lørdag og bortekamp søndag mot EB85. Det er et nystartet lag med fokus på spilleglede for voksne og eldre ungdom (STIF-EB85 26-88, EB85-STIF 97-46).