– Det er absurd å få så mange kjærlighetsbrev

FÅR SJOKK: Erik Grytnes ble mildt sagt overrasket da han fikk se bunken med frierbrev.

FÅR SJOKK: Erik Grytnes ble mildt sagt overrasket da han fikk se bunken med frierbrev. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Men får Erik fra Andebu nok brev til å gå videre i «Jakten på kjærligheten»?

DEL

(Tønsbergs Blad) Mandag kveld er det sesongpremiere på «Jakten på kjærligheten» på TV2.

Det er seks forventningsfulle bønder som skal motta sine frierbrev fra programleder Katarina Flatland, og de fire bøndene som får flest frierbrev er de vi får følge på skjermen i høstens sesong. 

En av de seks bøndene er Erik Grytnes fra Andebu i Vestfold.

LES OGSÅ: Familien Pedersen spiste taco på fredagskvelden. Så fikk de plutselig besøk av Arne Scheie (+)

– Helt absurd

I introvideoen til programmet legger han ikke skjul på at han fikk litt hakeslepp da programlederen kom med en sekk full av post fra forventningsfulle friere.

– Det er absurd å få så mange kjærlighetsbrev! Det er helt absurd, utbryter han.

Grytnes er ikke opprinnelig bondegutt, men vokste opp i et boligfelt i Presterødåsen i Tønsberg fram til han var elleve. Da gikk turen til morens hjemgård fra 1740 i Andebu, og i 2011 overtok han gården selv. Gården ligger idyllisk til bare noen hundre meter fra Høyjord stavkirke. Der dyrker han korn, hogger skog, har ni villsauer for moro skyld, samt en hund og en katt. 


LES OGSÅ: Agnes Stock valgte Lene Marlin: – Det kom litt latter fra meg og gledestårer fra de andre

– Et visst press

Da vi snakket med ham i april fortalte han at han ikke hadde meldt seg på selv:

– Det er jo et visst press når man er singel og har en gård, og til slutt var det en venninne som meldte meg på, fortalte han.

LES OGSÅ: Erik (38) fra Andebu jakter kjærligheten på TV

Slik ble han presentert av TV2:

– Erik elsker damer med dialekt, som hører på P2 og liker å ta seg en øl. Han ønsker seg en dame å gi kaffe på sengen, og som han kan ha det morsomt sammen med. Han er veldig klar for et forhold som skal vare. Han ønsker seg kjæreste og barn. Bodde ett år i London for å se på fotball. Leder i Bondelaget i sitt distrikt. Har også en interesse for veteranbiler.

Så da gjenstår det bare å se om han finner den rette!

Årets seks Jaktenbønder og Katarina. Fre venstre bak, Rolf Gjølstad, Jon Christian Hvidsten, programleder Katarina Flatland, Beate Østby. Foran fra venstre: Beatrice Fjell, Ingvar Alstad og Erik Grytnes.

Årets seks Jaktenbønder og Katarina. Fre venstre bak, Rolf Gjølstad, Jon Christian Hvidsten, programleder Katarina Flatland, Beate Østby. Foran fra venstre: Beatrice Fjell, Ingvar Alstad og Erik Grytnes. Foto:

Artikkeltags